hur du gör inlägg online –

Publicering från Instagram-webbplatsen är nu möjligt och officiellt

Kanske inte för dig, men för många andra användare, möjligheten inlägg på Instagram direkt från webben var vad de ville med all sin kraft. Och var noga med att inte ta till knep som att byta användaragent för att välja och få plattformen att tro att du kommer åt från en mobil enhet och inte från din dator med sitt skrivbordsoperativsystem. WindowsMacOS eller Linux.

Nåväl, efter att vi fick reda på att det sociala nätverket äntligen har börjat arbeta med denna efterfrågade funktion och att vissa användare redan har testat det, just nu, när det verkar som att säga ingenting, helt tyst, bestämde sig Instagram för att aktivera det här alternativet för alla användare. … Eller nästan för att dess aktivering verkar vara förskjuten. Så du kanske kan komma åt internet och inte se det här alternativet, men det kommer att dyka upp.

Bild

Men även om det teoretiskt är värt att ha en stationär webbläsare, bör inget mobilt finnas i versioner som de som används på iPhone eller Android-enheter, det finns en enhet som, trots att den redan har en fullfjädrad webbläsare, än så länge inte kommer att kunna använda denna funktion.

Ja, IPad det är en enhet som, trots att den har en version av Safari som är identisk med Mac-versionen, kan inte publicera online … Varför händer det här? Jag har ingen aning, det är inte så vettigt. Dessutom, om det här alternativet var mer efterfrågat, berodde det på att iPad-användare i flera år bad om en webbläsare med alla alternativ för en stationär dator och Instagram-applikationen. Den första var med den senaste versionen av Safari på iPadOS 14, men appen dök inte upp och så det är konstigt att de inte har tillhandahållit den här funktionen än.

Det är troligt att de kommer att aktivera det snart eftersom det inte är någon idé att begränsa dem, men nu är det sant, vilket är väldigt chockerande att det inte är tillgängligt. Det uppskattas också att företaget förbättrar sektioner som den här eller den man gjorde i början av året när man surfade på Instagram Stories online.

Hur man gör inlägg på Instagram från en webbläsare

Som du kan föreställa dig är det inte något som innebär några svårigheter att lägga upp på Instagram just nu från webbläsaren. Du behöver bara komma åt Instagrams webbplats och logga in om du inte redan har gjort det. Efter nedladdning, om du har alternativet aktiverat, kommer du att se +-ikonen i det övre högra hörnet.

När du klickar på den här +-ikonen öppnas ett flytande fönster där du kan välj fotot eller videon du vill dela , tillämpa filter, redigera aspekter som ljusstyrka, kontrast, etc., och till och med skriva tillhörande text och andra inställningar. Publicera sedan och det är allt. Utan att behöva aktivera utvecklarinställningar, ändra användaragent osv.

Relaterade artiklar

Back to top button