Hur du alltid har de senaste Huawei-teman för din mobiltelefon –

Vi älskar alla våra mobilteman, men alla av oss kan inte använda dem på samma sätt. Ett bevis på detta är vissa versioner av MIUI 11 och 12 som förhindrar att vissa aspekter ändras, till exempel ikonerna för Xiaomi-telefoner. När Huawei trots bristen på Google-tjänster är det inte så svårt.

Det finns 2 sätt att få åtkomst Huawei teman från en mobiltelefon genom att klicka på en applikation som vanligtvis finns på skrivbordet, eller i samma mobiltelefonkonfiguration. Men för att alltid ha de färskaste teman, de färskaste, måste du uppdatera appen. Detta görs inte från appgalleriet, utan från själva Huawei-appen.

Det låter dig förvandla din telefon med olika låsskärmsstilar, bakgrundsbilder och appikoner. Du kan också skapa dina egna kombinationer av låsskärmsstilar, textstilar och bakgrundsbilder.

Hur man uppdaterar Huawei-teman

Vi har vant oss vid att använda Play Butik för att uppdatera våra applikationer Huawei telefoner Uppdatering av temanappen görs från själva appen.

Hitta den på din smartphone och öppna den för att gå till den nedre kontrollpanelen och klicka på den sista ikonen (Mig). Här hittar du alla teman du har laddat ner, samt andra tjänster. Om du klickar på inställningar hittar du möjligheten att söka efter appuppdateringar och lägg till nya teman till din Huawei

Dessutom, om du märkte, på fliken Jag, är den sista ikonen i tjänstefältet Första testet … När du klickar kommer du till en sektion där du hittar innehåll som ännu inte kommit in i applikationskatalogen, och du kan prova det före alla andra (naturligtvis de som inte klickar på den här knappen).

Tänk om det är omöjligt för mig?

Just nu har det till exempel lagts till nya teman för det kinesiska nyåret, men går du in i varumärkesappen så hittar du dem inte. Tricket för att hålla teman uppdaterade är att manuellt installera den senaste versionen av appen som vi kan hitta på den här sidan.

Efter det kommer du att se nytt innehåll som inte visades någonstans innan du installerade den nya versionen av applikationen, till exempel olika evenemang relaterade till det kinesiska nyåret, inklusive prisdragningar, presenter för köp av kosmetiska föremål och nya exklusiva teman. Svep bara nedåt från startskärmen för att se evenemang med speciella teman, erbjudanden och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button