Hur döljer man Twitter-svar?

Om du utsätts för obehagliga svar som får dig att tänka på hur du döljer Twitter-svar, ger Twitter en funktion som gör dig glad…

Twitter arbetar på ett nytt verktyg som gör det möjligt för användare att dölja svar på sina tweets. Den här funktionen skapades för att dölja oönskade kommentarer och skräppostkommentarer som ingår i konversationen för olika ändamål. Vi förklarade svaret på frågan om hur man döljer Twitter-svar på mobil och dator, steg för steg.

Dölj Twitter-svar

Bläddra bland svarsinläggen under tweeten du vill dölja ett svar från. Klicka på inlägget som du ser som problematiskt och som du vill dölja för dina andra följare.

I rullgardinsmenyn klickar du på alternativet “Dölj svar”. Första gången du försöker dölja ett svar får du ett varningsmeddelande. För att slutföra processen, klicka på alternativet “Dölj svar” igen.

Nästa gång du funderar på hur du döljer Twitter-svar, kommer tweeten att flaggas och döljas utan att behöva godkännas.

Visa Twitter-svar

Tweets med privata svar kommer att ha ikonen “privat svar” tillsammans med andra detaljer om statusen. Alla som tittar på din tweet kan se den här ikonen och se dolda svar.

För att visa ett svar i din tweet, klicka eller tryck på knappen “dolt svar”. Hitta sedan svaret du vill visa och klicka sedan på popup-knappen som är kopplad till tweeten. Klicka på “Visa svar”.

Den en gång dolda tweeten kommer nu att visas under den ursprungliga tweeten. Dölj Twitter-svar och ta bort svar, så enkelt är det.

Relaterade artiklar

Back to top button