hur det fungerar och hur mycket kostar en coach-chef –

Vad är Plitch?

Plitch är en plattform kompatibel med mer än 2 600 PC spel som kan hantera och administrera sneakers vilka spelare kan aktivera live under spelets gång. Tanken är att du med dessa trick kan utföra uppdrag som du inte kan övervinna eller som är extremt svåra för dig, då du kan få fördelar som inte kan uppnås på något annat sätt.

Så, till exempel, kan du njuta av oändlig ammunition, osynlighet, obegränsade resurser, ingen rekyl när du skjuter … dessa och många andra förmågor som kommer att bero på spelet du spelar.

Vad är en tränare?

Tränare är små program som ändrar aspekter av spelmjukvaran genom att direkt attackera spelfilerna eller genom att injicera kod i systemminnet för att åsidosätta vissa funktioner. Tränare förknippas alltid med hacking och fusk i spel, eftersom fördelarna de erbjuder tenderar att störa spelupplevelsen som spelet designades med.

Är det olagligt att bära sneakers?

De flesta servrarna för de mest populära spelen på marknaden har system som upptäcker denna praxis och ansvarar för att utesluta spelare och blockera dem permanent. Medan de allra flesta spelare idag spelar multiplayer-lägen, representerar närvaron av tränare en enorm ojämlikhet som gör alla de spelare som lider av det rasande, vilket är anledningen till att företag ständigt kämpar för att få ett slut på denna praxis.

Detta är vad vi såg i Call of Duty: Warzone, där fuskare använder ett målprogram för att automatiskt rikta in sig på motståndare.

Vad gör Plitch?

Plitchs idé är att tillåta ansvarsfull användning av utrustning. Så länge spelaren inte använder dem i multiplayer- och tävlingslägen kommer ingen till skada, så de kan alltid användas individuellt och med utvecklarnas tillåtelse.

För detta ändamål ansvarar företaget för att samla ett stort antal instruktörer i ett extremt intuitivt och strömlinjeformat gränssnitt. Från Plitch kan spelaren aktivera alla de trick som intresserar honom, genom att använda genvägar eller från själva applikationen, och kan även göra detta från den officiella applikationen för Ios och Android.

För att ge dig en idé kommer vi i Hitman 3 att kunna vara osynliga, ta emot oändlig ammunition, inte drabbas av rekyl när vi skjuter och mycket mer. När det gäller Cyberpunk 2077 kan vi vara oövervinnerliga, till exempel lägga till pengar i din plånbok, ta emot obegränsade föremål eller använda automatisk pekning.

Alla dessa trick fungerar bara i enspelarlägen, så appen kommer att se till att vi inte kan använda dem i flerspelarlägen.

Kan jag ladda ner det gratis?

Plitch är en helt gratis app som du kan ladda ner just nu för att få tillgång till ett brett utbud av tränare, men det kommer att finnas andra mer intressanta knep som kommer att ingå i Premium-prenumerationsläget. Detta abonnemang kostar 6,99 € / månad eller 5,49 € / månad i faktureringsläge i 12 månader, med möjlighet att få rabatt om du gör det med automatisk förnyelse.

Det finns bara 12 200 33 600 trick tillgängliga i gratisläget, och över 2 600 trick är tillgängliga i betalläget för mer än 3 spel.

Relaterade artiklar

Back to top button