Hur Cool Mode fungerar på Apple Watch –

Vad du bör veta om klassläge

Innan du börjar använda Cool Mode på din Apple Watch, kom ihåg att det är föremål för vissa villkor. Du måste också veta exakt vad du aktiverar för att ha all information om huruvida du ska tillämpa den på dina söner eller döttrar.

Vad är det här för?

Klassläget har olika användningsområden som är mycket relevanta. Den första av dessa är den mest anmärkningsvärda, för vilken detta föräldrakontrollläge utvecklades. Apple Watch kan vara distraktion i klassrummet och tyvärr finns det ingen fysisk föräldrakontroll. TILL låt inte barn använda klockan medan han studerar, kan föräldrar aktivera det här läget från sin iPhone. Alltså alltid inom de skoltimmar som ställts in i den initiala konfigurationen. Under alla dessa timmar kan alltså klockan inte styras, förutom att kontrollera tiden. Men, som vi kommer att se, om du kan gå iväg ett ögonblick för att se aktivitetsringarna, även om de alltid kommer att registreras.

Men detta är inte den enda applikationen som kan ges till kylläget. Apple designade den inte exklusivt för Apple Watch för minderåriga, men vuxna kan använda den för koncentration också. Om du arbetar eller studerar och du behöver undvika distraktioner du kan även aktivera den på din personliga klocka som vuxen. På så sätt kommer du inte att bli frestad att bli distraherad av din egen handled när det är väldigt lätt att falla och bli distraherad.

Krav för dess aktivering

För att kunna använda detta läge på din Apple Watch måste du tänka på att vissa krav måste uppfyllas. Konfigurationen och därför dess användning kanske inte alltid genomförs. Det första du bör tänka på är vad du behöver ha Apple Watch Series 4 eller högre det har watchOS 7 version installerat. Dessutom, för att kunna utföra installationen, är det alltid nödvändigt att iPhone endast är ansluten till iPhone 6s eller nyare … Som operativsystem bör du alltid ha iOS 14 eller senare uppsättning

Det är också viktigt att notera att för att ställa in det här läget måste Apple Watch ställas in i lämpligt läge. Med detta menar vi att Apple låter de minsta i huset ha en Apple Watch till sig, men de kan alltid styras från föräldrarnas iPhone. Kort sagt, som vi nämnde tidigare, är detta ett föräldrakontrollläge för de minsta. Det är därför det är nödvändigt att ställa in vårdnadshavaren så att barnets klocka är inställd på detta sätt i sin egen Klocka-app.

Konfigurationssteg

När du har alla data om kompatibilitet, såväl som de grundläggande egenskaperna, kan du fortsätta med konfigurationen. Vi kommer att visa dig alla detaljer om detta, såväl som de rapporter som du kan få.

Aktivering på iPhone

Som vi kommenterade tidigare, att aktivera på detta sätt detta görs inte med Apple Watch för barn. Detta ska alltid göras från en av lärarnas iPhone som klockan är kopplad till. För att slutföra installationen behöver du bara följa dessa steg:

  1. Öppna appen Klocka på din iPhone.
  2. Enheten som är kopplad till barnets konto visas i bevakningslistan. Klicka på detta.
  3. Gå in i avsnittet “Klassläge”.
  4. Aktivera klassläget högst upp och klicka på Ändra schema.
  5. Välj de dagar då du vill att klassläget ska vara aktivt och även tidsluckan.

Klassläge

Tänk på att Apple ger dig fullständig flexibilitet i schemat du anger. De behöver inte alltid vara fasta klockor, men inom samma dag kan du ställa in olika tider, till exempel från 8:00 till 12:00 och från 1:00 till 3:00. Därmed kan den viloperiod som kan tillbringas under mellanstadiet respekteras.

Avsluta detta läge

När klassläget är aktiverat kan avaktivering utföras tillfälligt. Detta görs på själva Apple Watch, så att barnet som använder den kan gå ut när de vill. För att göra detta måste du göra slå bara på den digitala kronan och tryck på Exit. Detta är främst avsett för att enkelt kunna se vissa egenskaper, såsom aktivitetsringar. Men tänk på att du alltid kan ta reda på när ett klassläge låstes upp.

Men om du fortfarande följer schemat, när du sänker handleden och klockan låser sig vid start upp igen visas klasslägesfältet igen. För att komma ur detta läge helt måste du alltid respektera de inställda timmarna. När den sista inställda tiden kommer inaktiveras klassläget automatiskt och enheten kan använda enheten normalt.

Klassläge

Som vi kommenterade tidigare loggas all aktivitet som finns angående de tillfälliga Apple Watch-utgångarna. När som helst i Clock-applikationen kan du göra en förfrågan, du kommer att se den exakta klockan där klockan låstes upp. Till en början är denna information avsedd för vårdnadshavare till minderåriga, men de kan också läsa den bekvämt på sin vakt. Således tillhandahålls många fler föräldrakontrollverktyg.

Kan även bäras på en vuxenklocka.

Som vi sa tidigare, klassläget inte begränsat till endast minderåriga, för att inte bli distraherade i klassrummet. Den finns på alla klockor, oavsett vilket Apple-konto de är kopplade till. I det här läget är det möjligt att helt rensa sfären och inte ta emot några meddelanden, och på så sätt undvika frestelsen att lätt distraheras när du arbetar eller studerar på universitetet.

Klassläge

För att aktivera den hittar du alternativet i kontrollcentret. Det är sant att det är något dolt, men om du öppnar kontrollcentret på din Apple Watch kommer du att se i slutet av alla ikoner, varav en är särskilt särskiljbar från personen med den upphöjda handen. I det ögonblick då den registreras kommer sfären att ändras till den där du bara kan se tiden. För att ta bort den måste du följa samma steg ovan genom att vrida den digitala kronan.

Relaterade artiklar

Back to top button