Hur cool är OPPO Find X! Tills du försöker vika den … (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur cool är OPPO Find X! Tills du försöker vika den … (video)

Efter BlackBerry KEY2 rör den i snabb följd till OPPO Find X för att avsluta på tortyrbord av Zack, från YouTube-kanalen JerryRigAllt. Det säregna motoriserad mekanism – vilket gör att hela den fotografiska delen av enheten endast visas när det behövs – vid presentationstillfället hade det omedelbart väckt motstridiga reaktioner: nästan enhälligt övervägt ganska cooldock hade många tagit upp tvivel på livslängd och soliditet. På det senare, här är det första auktoritativa svaret.

Första delen av det vanliga testa fungerar smidigt som förväntat av en premium och mycket dyr enhet: Gorilla Glass 5 fram och bak gör sitt jobb bra för att minska risken för att bli repad och metallramen bidrar till känslan av att vara i dina händer en futuristisk juvel. En första larmklocka kommer från den mobila delen av enheten, som visar sig vara vidrörd lite instabil och vinglig. Brandtestet, å andra sidan, faller inom normen för enheter utrustade med displayer AMOLEDsom de alla tenderar att lida av permanent skada efter cirka femton sekunder under trycket från den tändare lågan.

Slutligen kommer vi till höjdpunkten, som denna gång motsvarar (mycket) smärtsam anteckning av testet: den böjtest. Den modige Zack sätter sin egen och utsätter den olyckliga Hitta X för en avsevärd kraft, kanske inte så lätt att replikera i vardagen, men lika med den som hans kollegor uthärdade före honom. Ändå slutar OPPO-smarttelefonen med att lida allvarlig skada på displayen och det bakre glaset, med imponerande lätthet. Orsaken ska hittas i bristen på omsorg som reserverats av tillverkaren i den strukturella designen av enheten, förmodligen med lite mer metall i de notoriskt kritiska punkterna, skulle situationen vara annorlunda. Men avslag förblir brännande.

Relaterade artiklar

Back to top button