Hur återställer jag lösenordet till mitt Skype-konto? – Steg för steg (exempel)

Har du förlorat åtkomsten till ditt Skype-konto? Oroa dig inte, se nedan som du kan återställa lösenordet för ditt Skype-konto ifall du glömt det med och utan tillgång till e-post och telefonnummer steg för steg så att du kan göra det utan några besvär.

Hur du snabbt och enkelt återställer lösenordet för ditt Skype-konto

Det är en mycket enkel procedur att återställa lösenordet för mitt Skype-konto. Du kan göra det på några minuter. Du måste ha för det tillgång till din e-postadress eller mobilnummer som ditt konto är kopplat till.

Det kan du göra från hemsidan eller från en applikation för datorer eller mobiltelefoner.

Om du gör detta från en webbplats, klicka Logga in eller chatta nu. Du kan se den här knappen i det övre högra hörnet av skärmen eller i mitten.

När du har gjort detta öppnas ett nytt gränssnitt där du behöver ange dina inloggningsuppgifter som är din e-postadress eller ditt telefonnummer.

Klicka sedan på nästa. Du måste ange ditt lösenord på den nya skärmen, men eftersom du har glömt det, klicka på länken nedan Har du glömt ditt lösenord?

Eftersom det är absolut nödvändigt för dem att verifiera din identitet måste du välja några alternativ du behöver för att få en säkerhetskod. Dom är:

  • Skicka ett e-postmeddelande till din brevlåda som är kopplad till ditt konto
  • Skicka ett SMS med koden till det registrerade numret
  • Ring detta telefonnummer.

När du har valt metod klickar du Nästa. Vänta ett tag tills säkerhetskoden kommer fram. Om du inte längre har tillgång till någon av dessa uppgifter finns det en annan möjlighet, vi kommer att se det senare.

Sedan måste du vänta medan du får filen säkerhetskod och instruktioner om hur du återställer lösenordet.

Då behöver du skriva ett nytt lösenord som blir lätt att komma ihåg. Måste vara minst åtta tecken långt och högst tjugo. Dessutom måste den innehålla minst en liten bokstav, en stor bokstav, en siffra och en symbol.

För att bekräfta detta, gör det två gånger. Klicka sedan på Nästa. Du kommer att kunna återanvända det normalt med det nyskapade lösenordet.

skype logotyp

Hur jag återställer mitt konto om jag inte har tillgång till inloggningsuppgifter

Om du redan har glömt ditt lösenord du har inte tillgång till dina inloggningsuppgifterMed andra ord, e-postadressen eller mobilnumret som är kopplat till ditt Skype-konto, det finns en annan metod du kan använda.

För att göra detta, klicka Jag har inga av dessa tester och fyll i all information i kontaktformuläret.

Det är viktigt att du har all data som ditt användarnamn till hands innan du fortsätter med lösenordsåterställning, om du inte vet vad det är, följ stegen nedan.

redu måste skriva användarnamn, e-post eller telefonnummer som är kopplade till ditt konto och under a e-postadress annat än den du försöker återställa och som du har tillgång till.

Sedan måste du fylla i reCAPTCHA och klicka Nästa. Denna process kan ta flera minuter eftersom de behöver verifiera din identitet. De kommer sedan att skicka ett e-postmeddelande med tillägget instruktioner för återställning av lösenord.

Det finns en länk under lösenordsfältet Har du glömt ditt lösenord? Klicka där så öppnas en ny flik.

Där måste du ange din e-postadress eller det telefonnummer som du brukar använda för att logga in. Klicka sedan Skaffa lösenordet.

Vänta sedan på säkerhetskoden och instruktionerna för att återställa ditt lösenord och ange ett nytt.

Äntligen kommer du att ha återställa lösenordet för ditt Skype-konto. Du behöver bara logga in och börja använda den som vanligt.

Om du använder Skype på en personlig enhet, oavsett om det är på din mobila eller stationära dator, kan du lämna sessionen öppen eller komma ihåg ditt lösenord så att du inte förlorar åtkomst.

Annars, om det är en delad enhet, rekommenderar vi att du sparar den någon annanstans så att du kan se den varje gång du glömmer den.

Som du kan se är det väldigt enkelt återställ lösenordet för mitt Skype-kontoäven om du har tappat bort dina inloggningsuppgifter för ditt konto.

Om du är en av dem som använder Skype mycket, kommer du att vara intresserad av att veta hur man använder dolda eller hemliga Skype-chattkommandon.

Relaterade artiklar

Back to top button