Hur använder man Checkra1n i iOS 13.3 och kör Cydia och fixar och felsöker? (Exempel)

Checkra1n är ett fantastiskt program som låter dig jailbreaka eller släppa ett mobilt Apple, vilket låter dig utöka utbudet av applikationer som kan laddas ner till din telefon, och även förbättrar dess kapacitet. Kommer ihåg det idag kommer du att lära dig hur du använder Checkra1n i iOS 13.3 och kör Cydia och Tweaks & Troubleshooting.

Och med det här programmet kan du nästan helt personifiera din telefon, eftersom vi alla vet att även om Apple är fantastiskt, sätter det ibland många begränsningar och hinder när andra personer utanför företaget vill skapa innehåll.

Använd Checkra1n på iOS 13.3 och kör Cydia och Fixes & Troubleshooting

Som du läst tidigare är checkra1n ett program som låter användaren låsa upp sin mobiltelefon. Denna process är känslig och bör göras försiktigt för att inte skada enhetens programvara.

Det första du behöver göra är att starta denna process som gör att du kan svara på frågan Hur använder man Checkra1n i iOS 13.3 och kör Cydia och fixar och felsöker?är en nedladdning av nämnda program.

När du har den på din MAC måste du öppna den och sedan ansluta din mobiltelefon (versionen spelar ingen roll, men det finns undantag).

Sedan måste du sätta din enhet i DFU för att gå in i återställningsläge och starta jailbreak. Det här är varför du måste följa instruktionerna som ger dig samma program (om du vet hur du gör detta kan du hoppa över dessa steg).

Programmet kommer omedelbart att analysera om din telefon är i återställningsläge och visar dig instruktionerna du behöver följa på din dator för att installera jailbreak.

Cydia och plåster

Efter att ha slutfört den föregående processen och slutligen släppt din iPhone, måste du nu installera Cydia för att göra korrigeringar.

Om du inte vet vad iPhone Cydia-appen är måste du komma ihåg att det i grunden är en app som innehåller Tweaks-repositories, vilket är appar som lägger till nya funktioner till din enhet och förbättrar befintliga.

För att skaffa Cydia måste du trycka på Checkra1m-ikonen som kommer att visas på din mobila startskärm och väl inne trycker du på programmet som kommer att finnas på din startskärm.

När du är klar visas ett fönster där du måste välja ett alternativ “Installera Cydia” och redo. Efter att ha installerat förvarsprogrammet bör du nu gå till dess ikon som kommer att visas på hemskärmen.

Inuti ser du att du har flera alternativ. Tryck på den med förstoringsglasikonen, vilket gör att du kan söka efter Tweaki efter namn.

När du hittar det du letar efter klickar du på “InstalleraDetta behåller din Tweak på din telefon och du kan testa den beroende på vad den är.

Felsökning

Tack vare det du har läst hittills har nästan alla tvivel i frågan redan åtgärdats Hur använder man Checkra1n i iOS 13.3 och kör Cydia och fixar och felsöker?Nu, för att avsluta förklaringen, vet du att det är felsökning.

Mac OS 13-ikon

I grund och botten är det ett sätt att fixa eventuella problem i ditt program. I fallet med Jailbreak, det kan finnas olika sätt att åtgärda felen som kan dyka upp.

Men det bästa du kan göra om Tweak har problem är att avinstallera det. Eftersom det med största sannolikhet inte är kompatibelt med den IOS-version du har (därför rekommenderas att uppdatera din iPhone eller iPad till den senaste versionen av IOS-system om det finns många buggar i de tidigare).

På grund av det faktum att Checkra1m är mycket komplett, när applikationen rapporterar ett fel, upptäcker den omedelbart det och visar ett popup-fönster där du kan ange alternativet “Okej“För att ta bort Tweak.

Du kan dock också trycka på “omstart“För att kontrollera om Tweak har godkänts en andra gång. Om inte, kommer du tyvärr inte att kunna använda den.

Och voila, en fråga Hur använder man Checkra1n i iOS 13.3 och kör Cydia och fixar och felsöker? Äntligen fick jag ett svar. Så gå till telefonen och börja ha kul.

Observera att om du vill återställa din iPhone till det normala kan du alltid ta bort eller avinstallera Cydia utan att återställa min iPhone, vilket gör att alla korrigeringar och felsökning försvinner.

Relaterade artiklar

Back to top button