Huaweis president fotograferad med en smartphone med dubbla kamera: bookmakers satsar på P9

Note: We hope you enjoy reading this article: Huaweis president fotograferad med en smartphone med dubbla kamera: bookmakers satsar på P9

Omöjligt att tvivla nu: smartphonen som Huaweis president porträtterades med är precis Huawei P9, som presenteras den 6 april i London. Dess design överensstämmer perfekt med de renderingar och bilder som redan läckt ut tidigare, och nu finns det inte längre några tvivel om närvaron av dessa två “ögon” på baksidan, tillsammans med två LED-blixtar och laserautofokus.

Huawei P9 som porträtteras på det första fotot, nära presidentens öra, verkar ha en vit kropp med en metallisk fotografisk kropp, medan på den andra bilden verkar saker och ting nästan omvända. Det har bara gått några minuter mellan de två bilderna, enligt vad som indikeras av smartklockan, så det är svårt att det är två olika varianter, men allt kan vara, även om bildernas absolut inte höga upplösning kan vara orsaken av allt.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 presenterade: här är allt vi vet

Vad som är säkert är att baksidan ser lite ut som ett virrvarr av olika element: från optikens cirklar till kvadraten på fingeravtrycksläsaresom passerar genom olika material och färger.

Sida B kommer inte att vara den första du tittar på i en smartphone, men kanske kommer Huawei P9 att orsaka en del diskussion. I alla fall, oftast, när vi sedan lugnt kan beundra de smartphones live som dittills bara hade läckt ut, blir slutintrycket alltid bättre. Vi får se om detta också är fallet för nästa topp i Huawei-sortimentet.

Relaterade artiklar

Back to top button