Huaweis nya vikning har ett namn: Mate V | AndroidWorld

Huawei arbetar på en ny hopfällbar smartphone som enligt rykten kan lanseras i slutet av året. Vi vet inte mycket om den här enheten, men vi har åtminstone ett (troligt) namn: Huawei Mate V..

Detta namn kommer från begäran om registrering av ett varumärke vid EUIPO (EU: s kontor som hanterar immateriella rättigheter) som grävts upp av kollegor från LetsGoDigital. Även om det inte finns några stora bekräftelser (även varumärket är fortfarande i godkännandefasen!), Är det mycket troligt att detta är namnet som Huawei valde för nästa veck.

Minns att företagets tidigare vikningsmodeller hette Mate X och Mate Xs: varför då ändra bokstaven? Svaret är enkelt: det verkar som om Huawei vill ändra den faktiska form som skiljer sina vikningsenheter.

Inte längre skärmen som viks på baksidan som Mate X och Xs, utan en enhet som öppnas och stängs som ett häfte, med en stor central skärm och en extern skärm: i full Galaxy Fold-stil, kort sagt, som förväntat för några månader sedan.

Enligt rykten kan denna Mate V ha en skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens, men det är fortfarande för tidigt att tro på liknande antaganden: Huawei Mate V kommer troligen att presenteras på hösten, med en lansering senare i år.

Via: LetsGoDigital

Relaterade artiklar

Back to top button