Huaweis chips är mycket avancerade, men kinesiska industrier har inte grund för att göra dem

huawei porslinschip 2

Tider i chiaroscuro för Huawei, som trots att de fortfarande är aktiva på marknaden med en flod av produkter, börjar få svårigheter i utbudet. Och att prata om detta är Ren Zhengfei, Herr. Huawei personligen, förklara hur jag chip av företaget är mycket avancerade, men att de grundläggande industrier i Kina de kan inte få dem att hända.

Huawei: För Ren Zhengfei måste industrier i Kina stärkas för att producera avancerade marker

huawei chip porslin

Frågan uppstod efter uttalandena att Ren Zhengfei gjorde det nuvarande företaget. Faktiskt, Huawei stöter på enorma svårigheter i Kina att producera sitt teknik mycket avancerad och följaktligen chip kunna få dem att fungera. Detta beror på att lokala industrier ännu inte har tagit det avgörande steget för att uppdatera sig efter moderna behov.

Det samma Huawei, även om det förmodligen har det mest avancerade forsknings- och utvecklingscentret i Kina, skulle inte producera i chip för den teknik som den patenterar. Bland annat handlar det inte ens om att göra den färdiga produkten utan om material. I själva verket är bristen på en produkt tillräcklig för att hela kedjan inte kan leverera en färdig produkt tillverkad helt hemma. OCH Ren, som en bra finanskännare, talar om det faktum attinvestering det skulle inte heller vara för överdrivet för den kinesiska industrins möjligheter.

Den vetenskapliga upptäckten som Huawei det genomför faktiskt det har bromsat mycket från vad Kina kan erbjuda. Tänk bara på 5G Massiv MIMO, tagit fram 8 år sedan och det såg bara ljuset i år. Det här är glansorden på den negativa perioden, med ett budskap om hopp som kommer från dess anställda: ““.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button