Huawei Y5 II förbereder sig för att höja ribban för low-end (och kanske priset också)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Y5 II förbereder sig för att höja ribban för low-end (och kanske priset också)

All Huaweis uppmärksamhet är inriktad på lanseringen av toppmodellen P9, men detta betyder inte att företaget inte också tänker på den nedre delen av marknaden. De fullständiga specifikationerna för Huawei Y5 IIen ny ingångsnivå som inte förnekar Huaweis ursprung, utan snarare uppdaterar dem

Jämfört med den första Y5:an kommer den nya versionen verkligen att ha en större skärmgår från 4,5 till 5 tum och bringar upplösningen från FWVGA till HD (720 x 1 280 pixlar) och en snabbare processor (även om jämförelsen inte är så tydlig): från Qualcomm Snapdragon 210 på 1,1 GHz till MediaTek MT6735P på 1,3 GHz. kamera main, som stiger från 5 till 8 megapixlar, men den främre, från 2 megapixlar, förblir oförändrad.

Vi har då alltid bara en GB av Bagge och 8 GB av internminnevärden som low-end fortfarande inte kan bryta sig loss från, men å andra sidan är den nya Huawei Y5 II lättare: endast 135 gram, mot 142 av den tidigare modellen, och alla har också tagit med sig batteri från 2 000 till 2 200 mAh.

LÄS ÄVEN: Galaxy S7 edge vs Huawei Nexus 6P, vår jämförelse (foton och videor)

Operativsystemet stoppas ad Android 5.1 Lollipop med EMUI 3.1medan när det gäller i färger, som du kan se från bilden i artikeln, förväntar vi oss variationer i obsidian black, arctic white, sand gold, rose pink och himmelsblått. Tyvärr finns det ingen exakt information om Tillgänglighet och prismen vi förväntar oss en lansering till sommaren och ett pris kanske lite högre än sin föregångare, men vi hoppas att Huawei vill motsäga oss på denna sista punkt.

Kom bara ihåg att Y5 II inte kommer att vara ensam, eftersom en bild av Huawei Y3 IIsom du hittar i det lilla galleriet nedan, men utan tillhörande funktioner.

Relaterade artiklar

Back to top button