Huawei Y3 och Y5 Prime (2018) kommer att vara tillverkarens nästa ingångssmarttelefoner: här är de första renderingarna

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Y3 och Y5 Prime (2018) kommer att vara tillverkarens nästa ingångssmarttelefoner: här är de första renderingarna

Huawei har redan höjt gardinen för Y6 (2018) i Kina och snart kan det vara turen till Y5 Lite (2018), den redan bekräftade första smartphonen från den kinesiska tillverkaren att gå med i programmet Android Go. De kommer dock inte att vara de enda lågprislösningarna från Huawei som, som de har vant oss de senaste åren, alltid har ett stort antal pilar till din båge.

Nästa enheter på startplattan kan vara 2018 versioner av Huawei Y3 och Y5 Primesom de alltid pålitliga berättade för oss @evleaks. Från renderingarna som släpptes i förhandsgranskningen (som även inkluderar den redan annonserade Y6 2018) är det redan möjligt ram de två smartphones i en hierarki av priser och kvalitet som kommer att känneteckna dem.

Huawei Y3 (2018) det förråder en aspekt ultra billigt, med ett bakstycke förmodligen i plast, avgjort anonym stil och 16:9-skärm med mycket uttalade ramar. Modernare istället Y5 Prime (2018)om så bara för att visa i 18:9 med en större optimering av utrymmet och en redan trevligare bakdel.

Det är därför troligt att specifikationerna också de kommer att spegla dessa intryck, men för att vara säker kommer det att bli nödvändigt att vänta på Huaweis tillkännagivande.

Relaterade artiklar

Back to top button