HUAWEI Watch FIT 2-serien är tillgänglig för förköp på HUAWEI Online Store

HUAWEI WATCH FIT 2 omdefinierar smartklockan för nästa generation. HUAWEI Consumer Electronics Group har lanserat den nya HUAWEI WATCH FIT 2, den senaste medlemmen i den ikoniska WATCH FIT-serien, för förköp i Turkiet.

HUAWEI WATCH FIT 2: Funktioner, pris och releasedatum

Serien släpptes först 2020 och uppmuntrar användare att utforska nya typer av träning genom en serie animerade träningskurser, träningslägen och vetenskapliga hälsospårningsfunktioner. Genom att inleda en ny era av smartwatch med sin lätta känsla och snygga design erbjöd den möjligheter för användare att öka sitt välbefinnande med en enhet som är lika snygg som användbar.

HUAWEI WATCH FIT 2-serien tar den perfekta kombinationen av felfri form och enastående funktion till en helt ny nivå. Speciellt designad för konsumenter som älskar teknik och mode tillsammans, denna klocka är en utmärkt smart klocka på ingångsnivå med sin förbättrade design och hälsoupplevelse.

Med sin 1,74-tums rundade rektangulära skärm ärver den gränssnittsdesignen från den ursprungliga HUAWEI WATCH FIT med en ny schackbrädesgränssnittsdesign för en ännu mer interaktiv, intuitiv upplevelse. Till skillnad från tidigare modeller kommer HUAWEI WATCH FIT 2 med en högtalare, vilket gör det enkelt för användare att prata i telefon via Bluetooth utan att ens hålla i sina smartphones.

Fitnessanimationen och ljudtränaren är förbättrade för en mer uppslukande ljudupplevelse, medan en mängd hälsofunktioner som övervakar allt från hjärtfrekvens till blodsyre till sömn hjälper användarna att utan ansträngning spåra sin hälsa hela dagen, varje dag.

Snygg design för varje stil

HUAWEI WATCH FIT 2 tar sin inspiration från ungdomarna i den nuvarande generationen som bryr sig om personalisering framför allt. Det är därför enheten erbjuder en mängd olika färgalternativ och snygga urtavlor så att användarna enkelt kan anpassa den för att passa dem. Enheten stöder också en urtavla med en flik, vilket gör att användare kan överföra bilder från sina smartphones till sina smartklockor med en enkel beröring.

Varje version av HUAWEI WATCH FIT 2 kommer i ett unikt färgalternativ. Användare kan välja remmar av mjukt och bekvämt silikon, elegant läder eller trendiga Milanese remmar, allt i en mängd olika färger och stilar. Push-out-designen gör att de kan ta bort remmarna smidigt, så att användarna enkelt kan byta remmarna efter humör eller outfit.

Designen är snyggare än någonsin, fjäderlätt och bekväm på handleden. Skärmen på 1,74 tum är 18,6 procent större än tidigare modeller, med en upplösning på 336 PPI och 336 x 480 pixlar som ger rika och levande färger; så det är lätt att få alla detaljer på ett ögonblick. Displayen har också HUAWEIs nya schackbrädesdesign som låter användare zooma in och ut enkelt och intuitivt.

En smart klocka för att förbättra vardagens smarta liv

HUAWEI WATCH FIT 2 kommer nu med en högtalare utöver mikrofonen. Samtal kan överföras via Bluetooth från användarnas smartphones till deras smartklockor, så att de kan chatta när de är på språng var de än är. De kan också lägga till favoritkontakter till HUAWEI Health-appen för att göra det lättare att ringa dina nära och kära. Om användare inte kan svara på ett samtal kan de skicka ett anpassat meddelande till den som ringer med ett enda tryck.

Dual-band, fem-system GNSS är också goda nyheter för löpare, eftersom det förbättrar noggrannheten i rörelsepositionen. Sports Field-läget spårar körsträcka och hastighet mer exakt, medan den nya funktionen Route Import and Export tillåter användare att exportera sin rutt till smartklockan via HUAWEI Health-appen. Användare kan också dela sina rutter med vänner och bjuda in dem att gå med, vilket hjälper dem att springa för skojs skull eller mer konkurrenskraftiga.

Teknik för detektering av vitala ämnen i Wellness Management

Förutom smart livsstil erbjuder HUAWEI WATCH FIT 2 också nya funktioner, inklusive HUAWEI Health-appen för att underlätta träningshantering och hälsoövervakning.

HUAWEI Health-appen har också ett antal andra sätt att främja en hälsosam livsstil. Användare kan använda Wellness Management för att skapa en unik hälsoplan som inkluderar dagliga steg, dricksvatten, övningar och mer, påminner dem varje dag, ger positiv feedback för att få användarna att må bra när det gäller att upprätthålla en hälsosam livsstil. Det finns till och med en hörbar och animerad rörelsepåminnelse som hjälper användare att komma ihåg att vara aktiva hela dagen.

Smartklockan övervakar också en rad hälsodata med HUAWEIs uppgraderade HUAWEI TruSeen 5.0 pulsövervakningsteknik, som exakt mäter användarnas hjärtfrekvens och blodsyremättnad (SpO2). Smartklockan kan analysera olika stadier av sömn varje natt och identifiera ett antal olika sömnproblem och erbjuda lösningar.

Andra hälsofunktioner inkluderar menstruationscykelhantering, som bedömer bärarens hjärtfrekvens, hudtemperatur och andningsfrekvens, och exakt förutsäger och påminner dem om deras menstruationscykel så att de alltid kan vara förberedda. HUAWEI WATCH FIT 2 hjälper också till att hantera stress och påminner användare om att sakta ner och andas när de börjar känna sig överväldigade.

Dess avancerade hälsohantering hjälper användare att hålla koll på både sin fysiska och mentala hälsa, medan det intuitiva gränssnittet, smartphoneliknande funktionerna och sammankopplingen gör den till den viktiga smarta personliga assistenten för att aldrig ta den från handleden.

Helt nya träningslägen för att få ut det mesta av dina träningspass

Med sin snygga design, stora skärm och enkla anpassningsbarhet har HUAWEI WATCH FIT 2 en enorm estetisk tilltalande. Men den har också så mycket mer att erbjuda: Den förbättrade träningsupplevelsen är idealisk för alla som är intresserade av fitness, oavsett om de är en erfaren maratonlöpare eller nybörjare.

Oavsett om det är en joggingtur klockan 06.00, ett simbad i poolen eller en cykelpendling, alla har sin favoritträningsmetod och användare vill ha en smartklocka som låter dem skräddarsy sin kondition efter sina behov och mål.

HUAWEI WATCH FIT 2 är utrustad med smarta funktioner speciellt designade för att hjälpa användare att arbeta när som helst, var som helst; Det finns 97 träningslägen för allt från löpning och cykling till styrketräning, dans, bollspel, vintersport och mer. Det finns också en inbyggd animerad träningstränare som ger lätta att följa ljudinstruktioner och demonstrationer för 7 utvalda lägen, inklusive uppvärmning och nedkylning.

HUAWEI WATCH FIT 2: Funktioner, pris och releasedatum

Löpare kommer särskilt att älska HUAWEI WATCH FIT 2. Den innehåller HUAWEIs Running Ability Index (RAI), som analyserar en användares längd, ålder, vikt, kondition och löpupplevelse för att skapa en träningsplan av professionell kvalitet. Data analyseras sedan automatiskt och träningsrekommendationer justeras baserat på användarens framsteg; så att de hela tiden förbättras och arbetar effektivt mot sina mål.

HUAWEI Watch FIT 2 Black- och Rose Gold-versioner finns tillgängliga för försäljning i HUAWEI Online Store för 2 299 TL, versionen med vit läderrem för 2 699 TL och versionen av silvermetallrem för 2 999 TL. Produkter som börjar levereras den 17 juni får också 300 TL rabatt i varukorgen. Konsumenter kan också dra nytta av 4 delbetalningar utan ränta.

Relaterade artiklar

Back to top button