Huawei vill att vi ska tro att P11 har en “endast” Full HD-skärm i 16:9?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei vill att vi ska tro att P11 har en “endast” Full HD-skärm i 16:9?

Tåget av rykte det slutar aldrig, inte ens vid jul, men i dag ger det oss verkligen några mycket läckra nyheter om vad den nya Huawei P11 ska vara.

En hänvisning till nästa topp i det kinesiska företagets sortiment har hittats i UAProf på den officiella webbplatsen och innehåller mycket avslöjande uppgifter om visa. Det verkar faktiskt som att modellen EML-L09 – eventuellt kodnamn för P11 – kan montera en “solo”-upplösningsskärm Full HD (1 080 x 1 920 pixlar), bland annat bibehåller det klassiska formatet 16:9.

Denna nyhet skulle gå emot den information som redan har dykt upp, men var noga med att ge för mycket kredit åt denna data. Det skulle inte vara första gången Huawei använder någon sorts felriktning för att förvirra vattnet, eftersom samma sak också hände med den senaste Mate 10 Pro.

Därför är det möjligt att Huawei P11 också kan vara utrustad med en skärm a högre upplösningkanske med bildförhållande 18:9men vi kommer att ta reda på det först under de kommande veckorna, när även ryktena kommer att vara mer exakta och tillförlitliga om det.

Relaterade artiklar

Back to top button