Huawei Turkey General Manager Jing Li: Vi växer med Turkiet och skapar värde tillsammans

Huawei Turkey Business Partners Conference hölls online den 9 april. Huawei Turkiets generaldirektör Jing Li tackade alla affärspartners i sitt öppningstal och betonade vikten av att skapa ett sunt samarbetsekosystem.

Huawei Turkiet träffade sina affärspartners och leverantörer. Under halvdagsevenemanget som hölls den 9 april delade Huawei Turkiets chefer sina åsikter och svarade på deltagarnas frågor. I öppningstalet för evenemanget, Jing Li, General Manager för Huawei Turkey; “Huawei fortsatte att växa under 2020, då det stod inför många utmaningar. Huaweis försäljningsintäkter 2020 nådde 136,7 miljarder dollar, medan företaget växte med 3,8 % på årsbasis. Huawei fortsatte framgångsrikt denna tillväxt även i Turkiet. “Huaweis framgång beror inte bara på Huaweis anställdas ansträngningar, utan också på det stora stödet från affärspartners.”

Huawei Turkiets generaldirektör Jing Li: Integritet är ett av våra kärnvärden

Huawei Turkey General Manager Jing Li: Vi växer med Turkiet och skapar värde tillsammans

Jing Li förklarar Huaweis förvärvsstrategi; värderingsbaserad, transparent och datadriven. Li fortsatte: “Vi kommer att fortsätta att investera i Turkiet och bidra till IT-sektorn i framtiden. Vi vill att våra partners ska fortsätta arbeta med Huawei för att bygga ett sunt samarbetsekosystem. Huawei kommer att fortsätta att stödja affärspartners för att förbättra deras projektledningskapacitet, öka operativ effektivitet och förenkla affärsprocesser med digitala plattformar och verktyg. Tillsammans med våra affärspartners kommer vi att utöka nya affärsområden och utveckla nya samarbetsmodeller.”

Huaweis chefer underströk också under evenemanget att Huawei Turkey R&D Center aktivt producerar mjukvara och olika IT-lösningar med 700 ingenjörer och forskare. Bolagets talespersoner; Han betonade att FoU-centret kommer att fortsätta att bidra till informatikens ekosystem i landet genom att utöka sin kvalificerade arbetsstyrka och dela sin expertis med universitet och teknikföretag.

Relaterade artiklar

Back to top button