Huawei tjänar 6 miljoner med P20 och växer utan motstycke i Europa (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei tjänar 6 miljoner med P20 och växer utan motstycke i Europa (foto)

Huawei P20-serien presenterades för drygt två månader sedan och, förutom att omedelbart ha imponerat på allmänheten och fortfarande regerar på tronen av bästa kameratelefon i DxoMark, når den idag en viktig milstolpe med 6 miljoner av enheter som levereras över hela världen. Tack vare denna prestation är företaget vuxen utan motstycke i Europa men också i Kina.

Nyheten kommer direkt från Han hängdesom presenterade några försäljningssiffror vid ett evenemang i Kina, som han presenterade (exempel visas i galleriet) Superhjältarna resultat av P20-serien: med 6 miljoner enheter levererade på två och en halv månad, noterade Huawei en tillväxt på 81 % jämfört med föregående serie men framför allt har den mer än så tredubblade försändelser av enheter under den första försäljningsmånaden jämfört med P10-serien, i Europa.

Generellt sett har marknadsandelen för P20-serien, jämfört med föregående serie, vuxit med 63 % i Kina Han föddes i 150 % i världen.

Genom att projicera dessa resultat planerar det kinesiska företaget att nå en aktie 20 miljoner av enheter (en tredjedel av den italienska befolkningen) levererade mellan alla P-serier senast 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button