Huawei tillkännager två nya applikationer för sina mobiler med HMS: Petal Maps och Docs

Huawei har meddelat två nya appar och tjänster som snart kommer att lanseras, och att de saknades, särskilt i de mobiler som har HMS och utan Googles tjänster. Å ena sidan Petal Maps, en ny applikation för kartor och navigering. Å andra sidan, Huawei Docs, den nya tjänsten som låter dig öppna och redigera dokument i upp till 50 olika format.

Petal Maps är Huaweis nya kart- och navigationsapplikation. Applikationen, som kommer att nå mer än 140 länder eller regioner de närmaste dagarna, gör att du kan visa kartan i satellitläge och lära dig om de viktigaste platserna. Förutom att visa vår nuvarande position, navigera med GPS eller till och med se trafikstatus.

Precis som med Google Maps, kommer Huaweis nya kartapplikation att låta dig skapa rutter med start och destination som du kan använda i bilen eller till fots. Med den nya Huawei Mate 40 Pro kan vi utföra handgester för att inte förlora uppmärksamheten på vägen.

Huawei Docs är den HMS-kompatibla dokumenttjänsten. Den kommer snart att finnas tillgänglig i mer än 100 länder och regioner och låter dig öppna upp till 50 dokumentformat, såsom PPT, PDF, DOC, kalkylark etc. Dessutom kan det synkroniseras med vårt Hauwei ID för att ha alla filer i molnet och få åtkomst till dem från andra enheter.

Även om det är sant att Petal Search redan fanns tillgängligt på Huawei-telefoner, Med ankomsten av nya Huawei Mate 40 har applikationen uppdaterats med intressanta nyheter. Huaweis officiella sökmotor visar nu söktrender. Dessutom läggs ett visuellt sökalternativ till, där vi kan få information genom ett fotografi. Ett annat tillägg är att applikationen använder platsen för att visa oss lokal information. Till exempel nyheter om området eller sevärdheterna.

Kronbladssökning förlorar inte en av de viktigaste fördelarna, möjligheten att ladda ner applikationer som inte finns i AppGallery. Vi behöver bara välja namnet, gå till avsnittet “Applikationer” och ladda ner det bästa alternativet.

Relaterade artiklar

Back to top button