Huawei tillkännager pris och tillgänglighet i Italien för Y3II, Y5II, Y6II och GT3 och de nya MediaPad T2-surfplattorna

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei tillkännager pris och tillgänglighet i Italien för Y3II, Y5II, Y6II och GT3 och de nya MediaPad T2-surfplattorna

Sommar med Huawei: en rad nya enheter kommer, perfekta följeslagare för semestern

Huawei lanserar en serie nya smartphones och surfplattor att ta med dig överallt, för att följa med oss ​​på en sommar av nöje och underhållning

En sommar med oändliga underhållnings- och anslutningsmöjligheter kommer, att avnjutas ensam eller i sällskap, tack vare de nya enheter som Huawei lanserar för den varmaste tiden på året. Dessa är de innovativa Y3II, Y5II och Y6II smartphones, den kraftfulla och eleganta GT3 och de nya MediaPad T2 surfplattorna, som kombinerar extraordinära prestanda med en raffinerad design.

En serie enheter designade för att tillfredsställa allas smaker och behov även på semestern, och som integrerar avancerade underhållningsfunktioner, innovativ teknik för att ha kul och hålla kontakten med dina vänner och familj när som helst och var som helst, samt design och förfinade material.

Ha kul i sommar med nya Huawei Y3II, Y5II och Y6II

Garanterat kul med 4G LTE-smartphones från Y-serien: det finns många multimediafunktioner som erbjuds av Huawei Y3II, Y5II och Y6II, vilket kommer att ge ny energi till den här tiden på året.

Huawei Y3IIkompakt och praktisk med en 4,5-tums FWVGA-skärm, fyrkärnig processor och 5MP och 2MP kameror, det är smarttelefonen för unga människor som är uppmärksamma på utseendet, som kan ha kul med “Humör Blink“, en LED-ring som omger den bakre kameran och som aktiveras vid samtal och aviseringar, eller för att uttrycka ditt humör när som helst. Men det roliga slutar inte där: Huawei Y3II spelar musikfiler med imponerande akustiska framträdanden och förvandlande kvällar på stranden i riktiga konserter.

Huawei Y3II finns i varianter Silver, grått och guld till rekommenderat pris av 109 euro.

Huawei Y5II, med 5-tums HD-skärm, fyrkärnig processor och 8MP och 2MP kameror, ger den hög prestanda inom allas räckhåll. Denna smartphone är idealisk för dem som vill få ut det mesta av sin tid för att njuta av sin sommar: med Enkel nyckel det är faktiskt möjligt att starta dina favoritapplikationer snabbt och enkelt från vilken smartphoneskärm som helst.

Huawei Y5II finns i färger Silver, grått och guld till rekommenderat pris av 149 euro.

Huawei Y6II, med 5,5-tums HD-skärm, Kirin 620 octa-core processor och en elegant och slimmad design, med vilken du aldrig går obemärkt förbi: kroppen är sammansatt av en elegant textur som förutom att fånga och reflektera ljus på tusen olika sätt , den fångar också människors blickar. Huawei Y6II erbjuder också exceptionell prestanda och ett par 13MP och 8MP kameror för att ta oförglömliga bilder även i svagt ljus.

Huawei Y6II finns i Svart, vitt och guld till rekommenderat pris av 219 euro.

Huawei GT3, prestanda och design till hands

Extraordinär elegans men också ren kraft i handflatan tack vare 64Bit Octa-Core-processorn. Huawei GT3, med dubbla SIM- och 4G LTE-stöd, är den den perfekta följeslagaren för att surfa online, spela spel och använda dina favoritappar utan avbrott, tack vare den stora 5,2-tumsskärmen och det långvariga batteriet på 3 000 mAh. Dessutom säkerställer den främre kameran på 8 MP perfekta bilder med livfulla färger för gruppselfies. Medan den bakre vidvinkelkameran på 13 MP låter dig inte missa ens ett ögonblick av din sommar, även i svagt ljus. Och med den nya fingeravtryckssensorn kan du låsa upp enheten på mindre än en halv sekund, så att du alltid är redo för handling.

Huawei GT3 finns i färger Silver, grått och guld till rekommenderat pris av 279 euro.

Nya Huawei MediaPad T2 surfplattor kraft och skönhet i perfekt balans

De nya MediaPad av serien T2 kombinera sofistikerad design och material, exklusiva funktioner samt prestanda och lång batteritid för obegränsad användning. Två modeller har lanserats: den nya MediaPad T2 10.0 Pro – tillgänglig i vitt för ett rekommenderat pris på 299 euro – vilket erbjuder en oöverträffad underhållningsupplevelse tack vare sin stora 10,1-tums Full HD-skärm. Ljud- och videoupplevelsen förbättras ytterligare tack vare de två sidohögtalarna, som återskapar en stimulerande och engagerande miljö. Ljud- och videoteknik kombineras för att ge människor fantastisk underhållning.

Den andra modellen är MediaPad T2 7.0 Pro – finns i färgerna Vit, Guld och Ljusblå, till det rekommenderade priset av 249 Euro -. Den innovativa dubbla SIM och 4G LTE phablet kommer med en mjuk design och låter dig ringa samtal och skicka meddelanden som en riktig smartphone. Samtidigt erbjuder den en överlägsen surfning och uppspelning av multimediainnehåll. Tack vare den senaste generationens sensor för fingeravtrycksigenkänning kan du snabbt låsa upp skärmen, komma åt eller rensa aviseringar och navigera mellan skärmarna. Med den bakre 13 MP-kameran kan du ta detaljerade bilder i lysande färger, medan den främre 5 MP-kameran är idealisk för perfekta selfies.

Att bläddra och spela multimediainnehåll under en lång tid kommer inte att vara ett problem, tack vare högdensitetsbatteriet. Enheterna kan även fungera som en powerbank för att ladda de andra elektroniska enheterna som vi tar med oss ​​under semestern. Och med alternativet Ögonvårdsläge kan du använda tabletter under långa perioder utan att anstränga ögonen.

Relaterade artiklar

Back to top button