Huawei tänker på en hopfällbar smartphone med en flexibel display (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei tänker på en hopfällbar smartphone med en flexibel display (foto)

Sedan en tid tillbaka har vi ofta hört talas om smartphones hopfällbar och visa flexibel och vi har också sett ZTE Axon M som har försökt närma sig detta koncept (endast det med en hopfällbar smartphone). Idag rapporterar vi det också Huawei han tänker på en produkt av denna typ.

Det kinesiska företaget har lämnat in ett patent hos WIPO i Nederländerna för en hopfällbar smartphone med en flexibel display. Som vi ser av bilden i Galleribör displayen vara designad för att vara böjd över i mitten av mekanismen Förregling integrerad i gångjärnet. Enheten skulle ha en skärm i storleken en Läsplatta när den är öppen, vilket bör reduceras till hälften efter stängning.

Detta patent bör besvara, åtminstone delvis, de frågor som är samma Richard Yu han frågade om konceptet med den hopfällbara smartphone vi berättade om för några månader sedan och komma närmare tanken bakom nästa (kanske) Galaxy X från Samsung.

Vi upprepar att det för närvarande bara är patentansökan och därför vet vi inte om och när Huawei kommer att besluta sig för att implementera det i sin framtida produkt. Vi lämnar länken till det ursprungliga patentet för alla ytterligare detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button