Huawei syftar till att bli Bosch i den kinesiska bilindustrin

huawei fordonsindustri

Under de sista månaderna 2020, Huawei nådde en mycket stark medvetenhet i en sektor helt nytt, det bil-. Naturligtvis inte som biltillverkare utan som en stark allierad av märkena smart bil, som redan ser de stora möjligheterna hos den kinesiska jätten när de konstruerar sina fordon.

Huawei: för bilindustrin kan det vara den nya Bosch på den kinesiska marknaden

huawei auto smart bosch

Som vi har lärt oss de senaste månaderna, Huawei har producerat en serie billösningar som kommer att integreras i de mest lyxiga bilarna som produceras i Kina, men också ett mycket avancerat system för sensorer LIDAR. Att prata om det entusiastiskt och förhoppningsvis är det President från , Det var Yuwu, som bekräftar att godkänna valet av varumärke Ren Zhengfei.

Enligt honom, men också enligt OEM av bilar, intelligenta system för Huawei för denna sektor är de för närvarande oöverträffade, precis som det är Bosch i väst, vilket sätter det i en fördelaktig position just i förhållande till den tyska tillverkaren hemma, vilket skulle vara en epokal vändpunkt.

För närvarande verkar projektet ambitiöst och kommer säkert att nå marknaden Bosch det är inte lätt, men om Huawei lyckas uppnå den grad av förtroende för fordonsindustrin, då kommer det inte längre att ha så mycket problem för minskningen av smarttelefonförsäljningen.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button