Huawei: Smartphonesändningar har redan överstigit 100 miljoner under de första nio månaderna av 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei: Smartphonesändningar har redan överstigit 100 miljoner under de första nio månaderna av 2017

Huawei fortsätter sitt klättrande på Olympus för de största smartphonetillverkarna i världen. Redan starkt på pallens tredje steg är det känt att det kämpar för att få bort Apple från rollen som första förföljare av dominatrisen Samsung. Medan den nya Mate 10 bara kan representera den avgörande pushen, har Huawei spridit den resultat som uppnåtts under de första nio månaderna av detta 2017. Stjärnsiffror.

Den kinesiska jätten har verkligen gjort det överskred kvoten på 100 miljoner levererade smartphones under årets tre första kvartal, i 19% ökning jämfört med det senaste året. Denna ökning har också möjliggjort intäkterna växer med 30 % sedan början av året, ett tecken på attöverklagande av märket Huawei vinner också positioner i de högre segmenten av marknaden.

Och Huaweis mål är just att gör varumärke i ögonen på köpare som vänder sig till de mest exklusiva toppmoderna enheterna, vilket bekräftas av orden från Yu Chengdong – VD för Huaweis Consumer Business Group – samma person som ansvarar för att rapportera ovan nämnda data:

Med mer än tio tusen anställda världen över inom forskning och utveckling ser vi fram emot att vinna ännu fler kunder i high-end-segmentet – där det finns mer utrymme att öka vinsten.

Slutligen har Huaweis chef kommenterat genom att rapportera en sista data, om bl.a fysiska butiker att Huawei öppnar i världen, alltid med syftet att höja uppfattningen om varumärket: antalet Huawei-märkta butiker har nått 42 300i 19% ökning jämfört med 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button