Huawei skulle presentera ett nytt SuperCharge-system som når 40W

Under lång tid har de allra flesta komponenterna i smartphones de förbättras. Det finns dock en i synnerhet som inte – och inte gör det – i hela teknikindustrin i allmänhet: batterier. Många företag är medvetna om detta och har lämnat in förslag för att kompensera på något sätt med detta akilleshäl, men vad Huawei är matlagning mellan händer verkligen iögonfallande.

Det visar sig att man fick veta av en ny laddare från den kinesiska tillverkaren att precis fått din 3C-certifiering.

Det identifieras med modellnumret HW-100400C00. Det kallas också som Huawei Power och dess utvecklare är Astec Electronics (Luoding Co. Ltd.).

Med andra ord, vi är små och ingenting för att ta emot en utveckling av det nuvarande snabbladdningssystemet SuperCharge, beteckningen som får det asiatiska företagets egen satsning.

90% av 4000 mAh på 30 minuter

Bilden ovanför dessa rader motsvarar det filtrerade dokumentet. Där kan det bekräftas att denna nya teknik den skulle nå en maximal laddningshastighet på 10V / 4A. Det vill säga SuperCharge skulle klättra upp till 40W, till skillnad från 22,5 W som den för närvarande har officiellt. En betydande fördel utan tvekan, och mer om vi hänvisar till dess första certifieringar.

Att förklara dessa uppgifter i ett konkret och praktiskt fall kan vi bekräfta det vi laddar 90% av ett 4000 mAh batteri på 30 minuter.

För närvarande är den som kommer närmast dessa siffror Oppo med sin Super VOOC i Oppo Find X Lamborghini Edition. I detta fall fylls energin i ett 3.730 mAh-batteri på 35 minuter.

När vi återvänder till Huawei är det ännu inte känt när detta nya system kommer att finnas tillgängligt.

Eftersom det precis har fått en certifiering skulle det inte vara så galet att anta att det kommer med Mate 20. Det finns dock inget säkert här. Låt oss bara hoppas att det kommer så snabbt som möjligt och är så säkert som det är snabbt., viktiga aspekter som mer än en användare kommer att uppskatta (vi kommer att uppskatta).

Källa: XDA Developers

Relaterade artiklar

Back to top button