Huawei skulle också ha en egen koncepttelefon utan ramar men med böjda sidor

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei skulle också ha en egen koncepttelefon utan ramar men med böjda sidor

A träder i kraft rykte publicerades för några dagar sedan av kollegorna till Android Pure, om en hypotetisk Huawei-smartphone utan ramar, som Mi Mix, som verkar ha slagit alla i tid, i ett “inofficiellt” lopp där, det verkar, många deltog .

Som också rapporterats av Roland Quandt från Winfuture.de, en vanligtvis mycket pålitlig källa, skulle en Huawei-anställd personligen ha bekräftat för honom att hans företag har en idé om smartphone utan ramar pågår, men med i böjda sidor. Dessutom bör denna hypotetiska smartphone inte ha hela frontytan i glas, även om det inte är klart varför.

Quandt själv rapporterar att vi fortfarande är i det rent spekulativa området, eftersom hans “chatt” ägde rum med någon som inte var direkt involverad i detta projekt. Det är därför inte säkert att denna svårfångade Huawei-smarttelefon snart kommer att se ljuset och resten av koncepten är sådana enligt deras definition, men vi tvivlar dock inte på att Mi Mix var ledaren för en ny generation av “helskärm” enheter, som förr eller senare kommer ut i butikshyllorna.

Det enda som saknas är “invigningen” från ett globalt varumärke, som Huawei, eller kanske Samsung …

Relaterade artiklar

Back to top button