Huawei publicerar den första teaservideon av nya Mate 10. Eller skulle det vara bättre att säga “ny”?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei publicerar den första teaservideon av nya Mate 10. Eller skulle det vara bättre att säga “ny”?

Mate 10 kommer att bli Huaweis nästa smartphone i toppklass och vi vet redan att den kommer att presenteras officiellt den 16 oktober i München. Den kinesiska jätten är mer och mer ambitiös och med Mate 10 avser man att ta det sista steget i kvalitet, att konkurrera på lika villkor med de andra jättarna i sektorn. För att uppnå målet, Huawei du är inte sparsam från ingen synvinkel, så mycket att Mate 10 kunde lanseras mer än en.

Faktiskt, enligt Roland Quandt – berömd läckare av tysk nationalitet – in första videon förhandstitt av Mate 10, släppt av Huawei på tyska (och alla fokuserade på dubbel kamera registreringsskylt Leica), skulle vi hänvisa till ‘nya Mate-serien‘, vilket är en tydlig indikation på att nästa topp i sortimentet för det kinesiska företaget kan komma på marknaden i fler varianter.

Just nu, ännu inte klart vad detta kan innebära, men om begreppet verkligen var så uttryckligen specificerat, kan vi förvänta oss en verklig produktfamilj.

Vägen till den 16 oktober är fortfarande lång, rykten t.ex läcka det kommer säkert att bli flera, så vi väntar på lite mer information för att få en idé mer konkret på Huaweis avsikter.

Relaterade artiklar

Back to top button