HUAWEI presenterar sin nya MateBook 16s-dator för användarna

Alla användare som köper HUAWEI MateBook 16s vinner gåvor värda 6500 TL.

Under de senaste åren har bärbara datorer övergått till tunn och lätt design med exceptionell lagring, hög prestanda och smarta interaktioner. Med fler och fler varumärken som lanserar sina 16-tums bärbara datorer 2021, är det förutsägbart att marknaden kommer att se en hög efterfrågan på bärbara datorer med större skärmar.

HUAWEI MateBook 16s: Funktioner, pris och releasedatum

I kölvattnet av Covid-19-pandemin letar människor efter en bärbar dator där de kan göra allt sitt arbete. För arbetet behöver de en stor högupplöst skärm för videosamtal och läsning av dokument, och de vill ha en bärbar dator som låter dem njuta av spel och streaming hemma med klarhet på bioskärmen. De behöver att deras bärbara datorer är tunna och bärbara för att göra det enkelt att pendla och arbeta på språng.

Traditionellt har tillverkare haft svårt att bygga en stor skärm som är tunn och lätt på samma gång, eller att sätta en tillräckligt stor skärm i en riktigt bärbar bärbar dator. Men HUAWEI leder vägen mot en bärbar dator som uppfyller alla behov genom att ge användarna en högpresterande bärbar dator som är lätt att bära med sig.

Balanserar portabilitet och prestanda

Det är inte bara proffs som behöver en högpresterande bärbar dator: eleverna tar i allt större utsträckning sina lektioner online, och tidigare användare som inte var så tekniskt kunniga innan pandemin har anammat kontakt med vänner och familj via videosamtal.

När konsumenterna diversifierades, var bärbara datorer tvungna att utvecklas för att möta deras behov. Displayer blir större och större i takt med att kunderna kräver högre prestanda. HUAWEIhåller jämna steg med deras behov utan att ge avkall på den eleganta, minimala designen de är kända för.

HUAWEI MateBook 16s: Funktioner, pris och releasedatum

Den gör detta genom att designa bärbara datorer med smala ramar och höga skärm-till-kropp-förhållanden. Därmed tar skärmen upp nästan hela det tillgängliga utrymmet. Kroppen förblir oförändrad, vilket ger den bärbara datorn den vanliga höga prestandan utan att behöva tynga ner den.

Trenden mot en större skärm

Skärmen är en bro som förbinder användare med omvärlden, vilket gör att de kan få kunskap och interagera med andra. En större skärm är avgörande för att ge bättre användarupplevelser. Tillverkare i branschen producerar enheter med en mindre storlek, större skärm och en mer uppslukande upplevelse. HUAWEI använder dessa erfarenheter i PC-branschen för FullView Display.

HUAWEI har tagit det ett steg längre och förverkligat den fyrsidiga mikroramen på FullView Display, vilket gör den till föregångaren till HUAWEI MateBook-familjen.

HUAWEI MateBook 16s: Funktioner, pris och releasedatum

Förutom det höga skärm-till-kroppsförhållandet och minskade ramar, erbjuder den bärbara datorns skärm även professionell bildkvalitet, pekskärmsupplevelse och en mängd interaktiva upplevelser som ytterligare höjer användarupplevelsen.

Möt den nya 16-tums HUAWEI MateBook

HUAWEI har nyligen lanserat en helt ny dator designad för att passa denna nya trend. HUAWEI MateBook 16s har också en uppslukande 16-tumsskärm. Den har ett skärm-till-kroppsförhållande på 90 %, bildförhållande 3:2 och en FullView-skärm för felfri upplösning. Förutom att ha svagt blått ljus och en flimmerfri, dubbelögonskyddad skärm, kan den enkelt hantera alla krävande uppgifter med Intels senaste och högpresterande 12:e Gen i9-processorer.

HUAWEI onlinebutikDen 12:e generationens Intel i7-processorversion av MateBook 16s, som erbjöds till försäljning i , erbjuds till försäljning till ett pris av 26 999 och i9-processorversionen är 29 999 TL. Konsumenter som köper datorn får också en gåva på 6 500 TL HUAWEI MatePad T10S, HUAWEI CD Laptop Backpack och 2nd Generation HUAWEI Bluetooth Mouse.

Relaterade artiklar

Back to top button