Huawei patenterade upplåsningsmobiler med läppar –

Det råder ingen tvekan om att det är klart för de flesta användare att för att kunna skydda sin integritet på rätt sätt måste du ha en säker upplåsningsmetod konfigurerad. Eftersom vi alla har för mycket personlig information inuti för att någon ska kunna komma åt vår mobila enhet. Av denna anledning är det normalt att det finns fler och fler sätt att säkra vår terminal. Den sista personen att gå med i denna lista är låser upp med dina egna läppar som Huawei har patenterat.

Även om det är uppenbart att en av de föredragna metoderna för de allra flesta är ansiktslåsning, kan den vara mer eller mindre effektiv beroende på hur vi ställer in den, sanningen är att den här metoden kan vara ännu säkrare i morgon.

Huawei läppupplåsning

Ett nytt patent, som det asiatiska företaget har lämnat in och nyligen har godkänts, visar oss en möjlig framtida Huawei-modell. Det vill säga att säkerhetssystemen för deras smartphones kommer att stärkas så långt vi kan låsa upp terminalen med våra läppar … Även om allt tyder på att nästa P50-serie inte kommer att ha denna nya artikel.

ansiktsvård desbloqueo

Dessutom har Huawei valt denna metod sedan dess läpparna fungerar som ett annat fingeravtryck … Främst för att ytrynkorna och formen på denna del av vår kropp är unika och knappast repeterbara. Det är av denna anledning som Huawei har försökt skapa upplåsningsteknik genom våra munnar. Frågan som dock med största sannolikhet kommer att ställas är om detta kommer att sätta stopp för den stora trenden med Face ID eller fingeravtryckssensorn.

Detta nya patent från det kinesiska företaget godkändes den 29 juni samma år. publikationsnummer CN113051535A … Och, sa de, det asiatiska företagets system skulle använda både biologiska attribut av munform och rörelse för att autentisera användarnas identiteter.

Och som händer när man använder den främre kameran på terminalen för att använda Face ID, det finns ingen anledning att ha någon kontakt med enheten, något som händer med ett fingeravtryck eller i händelse av att någon typ av lösenord används. … Så nu kan vi bara vänta om vi äntligen kan njuta av denna fantastiska teknik från ett asiatiskt företag i framtiden.

Källa> Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button