Huawei på IFA 2020: alla nyheter om den virtuella grundtonen

Den kinesiska jätten kommer att vara bland huvudpersonerna i årets IFA (som vanligt): mässan i Berlin kommer att hållas den 3 till 5 september och vi förväntar oss nyheter från många producenter, även om metoderna för evenemanget är begränsade på grund av den nuvarande situationen . Angående Huaweinedan hittar du alla detaljer om evenemanget och hur du följer direktsändningen av konferensen som är inställd för IFA 2020.

Så här följer du livestreamingen av Huawei-evenemanget på IFA 2020

huawei-logotyp

I väntan på nyheter i Honorsås har de senaste dagarna dykt upp en affisch som förutspår de möjliga innovationer som presenterades under mässan i Berlin. Uppenbarligen kan den första tanken bara gå till den mycket omtalade Kirin 9000, nästa avancerade chipset från det kinesiska huset. När det gäller tillbehör bör den nya Watch GT 2 Pro hitta utrymme; vi förväntar oss också att Watch Fit kommer till Europa, smartklockan med en rektangulär skärm som inte har väckt lite intresse från entusiaster (här hittar du alla detaljer). Mötet med den kinesiska jätten är planerat 3 september, vid 14. Men hur man följer händelsen i Huawei för OM EN 2020?

Evenemanget kommer att finnas tillgängligt via den dedikerade sidan på den officiella webbplatsen; om du är nyfiken på att få veta allt om Huaweis nyheter som presenterades under mässan i Berlin och vill följa evenemanget i vårt företag, högst upp kan du hitta livevideoen. Glöm inte att ställa in en påminnelse (genom att klicka direkt på videon) så att du inte missar evenemanget!

HUAWEI vid IFA 2020 bekräftar sitt åtagande i Europa genom att meddela viktiga investeringar Uppdatering 03/09

huawei-logotyp

Även om förväntningarna på debut av den nya Kirin 9000 skjutit i höjden, var huvudinoten för Huawei till IFA 2020 det var främst ett ögonblick att understryka den kinesiska jättens engagemang i Europa med en serie meddelanden relaterade till varumärkets strategi. Inga nya produkter för närvarande, men tillkännagivandet om öppnandet av nya flaggskeppsbutiker – varav en också i Italien – och vidare 40 Experience Store i de viktigaste europeiska länderna.

huawei ifa 2020

När det gäller flaggskeppsbutikerna kommer det att finnas totalt åtta och öppningen förväntas de närmaste månaderna. De nya butikerna öppnas i Spanien, Frankrike, Belgien, Tyskland, Storbritannien och Italien. Den virtuella keynoten som innehas av Walter Ji – Vice President Consumer Business Group i Huawei Västeuropa – det var också en möjlighet att upprepa företagets bidrag till kontinenten under 2019. Som bekräftats av en oberoende sektorstudie har företaget tack vare sina otaliga projekt stött cirka 223 tusen jobb i Europa. Huawei har 14 000 anställda och 23 forskningscentra på kontinenten, vilket bidrar till att stärka det ständiga samarbetet mellan varumärket och den europeiska industrin och den akademiska världen.

huawei ifa 2020

, sa Walter Ji, som fortsätter sitt tal samtidigt som han understryker Huaweis ständiga engagemang för att stödja innovation.

Självklart AppGallery kunde inte misslyckas med att vara bland huvudpersonerna i nyckeln: butiksägaren av varumärket är den tredje appbutiken i världen, med 1,6 miljoner registrerade utvecklare. En ständigt växande verklighet som registrerar över 5000 nya appar tillgängliga varje månad och över 81.000 redan tillgängliga i HMS.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button