Huawei P9 vinner en 7:a i rivningen av iFixit: kan repareras, men se upp för skärmen!

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 vinner en 7:a i rivningen av iFixit: kan repareras, men se upp för skärmen!

Du kände igen att den på den inledande bilden är en Huawei P9? Att se den “explodera” har alltså en viss effekt, men detta är restens uppgift jag fixar det, som i åratal gläds åt att ta isär elektroniska apparater av olika slag, för att låta oss veta hur lätta de är att reparera. Toppen av Huawei-sortimentet samlar därför en röst på 7 av 10: diskret. Låt oss se varför.

I allmänhet är de olika komponenterna ganska modulära och användningen av lim är inte överdriven, vilket gör att enkel och billig reparationså länge du har en speciell skruvmejsel för att öppna telefonen, varför Huawei använder proprietära skruvar. Tillgång till batteri det är också ganska direkt och kräver bara ett minimum av praktiska och kunskaper i ämnet, men det är inte svårt. Det verkliga problemet ligger i displayenvars ersättning innebär nästan hela demonteringen av telefonen.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 är uppdaterad med många buggfixar

Moralen i historien: bryt inte skärmen, eller hoppas att du inte har problem med skärmen.

Men trots allt, vem skulle någonsin kunna önska motsatsen? Nedan, om du är intresserad av steg-för-steg-guiden, hitta hela iFixit-nedbrytningen av Huawei P9.

Relaterade artiklar

Back to top button