Huawei P9 / P9 Lite / P9 Plus, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 / P9 Lite / P9 Plus, vår jämförelse (foton och videor)

Jämförelse Huawei P9 / P9 Lite / P9 Plus – Med tanke på när Huawei har gått bra hittills så ser det här definitivt ut som ett lovande år för det kinesiska företaget. Efter granskning Huawei P9, P9 Lite och P9 Plus det är äntligen dags att konfrontera dem i en av våra “klassiska” sammandrabbningar. Vi sätter de tre smartphones mot varandra för att försöka förstå skillnaderna och likheterna mellan de olika smartphones.

Huawei verkar ha skapat ett utmärkt “P”-sortiment, beställt produkterna korrekt och garanterat var och en rätt “vapen” för att ta sig ur de olika jämförelser i sina respektive prisklasser. P9 Lite bekräftas som en av årets bästa mellanklasser, medan P9 och P9 Plus, med en viktig prisskillnad, samexisterar och skiljer sig inte bara i storlek utan även i hårdvara, precis tillräckligt för att motivera (så långt som möjligt) ) skillnaden i pris.

RECENSION: Huawei P9 – Huawei P9 Lite – Huawei P9 Plus

Nedan hittar du vår videojämförelse, fotografisk och ett galleri med prover tagna av de tre smartphones under samma förhållanden och stadigt placerade på ett stativ.

Video

Relaterade artiklar

Back to top button