Huawei P9 också med den kraftfulla Kirin 955 CPU och 4 GB RAM enligt AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 också med den kraftfulla Kirin 955 CPU och 4 GB RAM enligt AnTuTu

Nästa 6 april kommer att vara dagen för lanseringen av Huawei P9, men smarttelefonen är väl förväntad 4 varianteräven om det återstår att se om de alla kommer att tillkännages samtidigt eller inte.

Hittills trodde man att basversionen av Huawei P9 skulle vara en 5,2 “full HD med SoC Kirin 950, 3 GB RAM och 32 GB internminne, men om å ena sidan en Huawei P9 Lite är praktiskt taget redan bekräftad , å andra sidan måste vi fortfarande förstå hur exakt det möjliga kommer att göras Huawei P9max och Premium. En av dem kan bara ha läckt på AnTuTu.

Smarttelefonen som beskrivs av riktmärket nedan borde i själva verket vara Huawei P9, eller faktiskt, mer troligt, en av dess mest kraftfulla varianter, och som du kan se är en full HD-skärm alltid på spel, men pressad av den aldrig tidigare skådade SoC Kirin 955 , kombinerat med 4 GB av Bagge och 64 GB av internminne.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 avslöjat: funktioner och bilder läckte

Inga nyheter om det fotografiska området, som bör innehålla två Leica-sensorer från 12 megapixlar på baksidan och en 8 megapixel på framsidan; allt med såklart Android 6.0 Marshmallow ombord.

Vad mer, vi har också hypotetiska priser av P9Max och P9 Plus / Premium: 4 088 yuan för den förstnämnda (cirka 560 €), 3 688 yuan för tvåan (ca 500 €). Standardversionen av P9 bör istället kosta 3 088 yuan (cirka 420 €) medan P9 Lite bör börja från 1 888 yuan (cirka 260 €).

Nu är det en vecka kvar till den officiella presentationen och alla de olika “nystan” som vävts under dessa månader kommer snart att hitta sin nyckel. Vi tvivlar uppriktigt på att Huawei formellt tillkännager 4 olika smartphones: mer sannolikt kommer det att finnas ett par huvudsakliga (P9 och P9 Lite), med lika många varianter bakom kulisserna eller som kommer att dyka upp på egen hand inom kort tid; och förmodligen inte på global skala.

Relaterade artiklar

Back to top button