Huawei P9: nya bilder och FCC-certifiering, men ingen presentation den 9 mars

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9: nya bilder och FCC-certifiering, men ingen presentation den 9 mars

För några dagar sedan en inbjudan från Huawei för “en öl” i Berlin den 9 mars (du hittar den i galleriet i slutet av artikeln), och många trodde direkt att det syftade på lansering av Huawei P9. Det är dock osannolikt att det kinesiska företaget en vecka efter presentationen ännu inte hade bjudit in pressen, och framför allt att man inte hade viftat med ett evenemang som man kommer att vilja ägna stor uppmärksamhet åt, när det är dags. Huawei har faktiskt förnekat att P9 kommer att lanseras så snart, men har åtminstone bekräftat att den är på väg.

Å andra sidan har det läckt ut nya bilder på smartphonen, som dock skiljer sig lite från de som sprids av @evleaks för några dagar sedan. Vi tenderar att förlita oss mycket mer på det senare, men med tanke på att fyra olika varianter av Huawei P9 förväntas (P9 Lite, P9max/Plus och P9 Premium) kan det i princip alltid vara en av dessa.

I vilket fall som helst dubbelkamera bak verkar vara där för att stanna.

LÄS ÄVEN: Allt om Huawei P9

Under tiden har Huawei P9 certifierats av FCC, en ritual som praktiskt taget varje smartphone som måste ut på marknaden genomgår, men detta avslöjar inget speciellt, om inte myriader av SAR-mätningar. För FCC-bilderna får vi vänta på en framtida uppdatering, även om de vanligtvis inte är särskilt “estetiska”, så det finns ingen anledning att se fram emot det.

Relaterade artiklar

Back to top button