Huawei P9 Lite vs Honor 5C vs Huawei GT3: jämförelse mellan tvillingar (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 Lite vs Honor 5C vs Huawei GT3: jämförelse mellan tvillingar (foton och videor)

Huawei i år är utan tvekan företaget har producerat ett överdrivet (ja, överdrivet) antal smartphones. Bland dessa är en säkerligen mycket framgångsrik: Huawei P9 Lite. Däremot har företaget lanserat två andra väsentligen identiska smartphones (eller nästan): Huawei GT3 e 5Cmed märket av Ära.

Ibland gör vi jämförelser för att jämföra två produkter av olika generationer och märken, andra, som i det här fallet, för att klargöra vad som är de verkliga skillnaderna mellan smartphones som annars skulle verka nästan identiska. Den viktigaste skillnaden är definitivt i P9 Lites mer GB RAM-minne, såväl som i frånvaron av en fingeravtrycksläsare på Honor 5C.

Men det finns också andra (riktigt subtila) skillnader, som vi visade dig i videon nedan. Vilken ska man köpa? P9 Lite erbjuder verkligen något mer och för 50 € mer (online) är det definitivt det mest framåtblickande valet.

Men om dessa 50 € mer är en viktig kostnad för dig (de är trots allt ganska billiga smartphones), kommer även 5C att göra sin plikt mycket bra.

Relaterade artiklar

Back to top button