Huawei P9 Lite utan dubbla kameror, i renderingar och videor rekonstruerade på basis av originalprojekten

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 Lite utan dubbla kameror, i renderingar och videor rekonstruerade på basis av originalprojekten

Vi har pratat många gånger om Huawei P9men hittills har vi inte haft tillförlitliga bilder på hans yngre bror, P9 Lite. Vi är därför glada över att se de första pålitliga rekonstruktionerna av smarttelefonen @OnLeakssom som du säkert vet ofta kommer i besittning av de CAD-diagram som de olika företagen skickar till tillbehörstillverkarna, så att de exakt kan göra dem inför lanseringen av den aktuella smartphonen, och det är tack vare dessa skisser som Huawei P9 Lite har byggts om.

Utgångspunkten är att säga att P9 Lite kan skilja sig lite från vad som visas nedan, särskilt när det gäller färger och detaljer, men hittills har rekonstruktionerna av @OnLeaks de har alltid visat sig vara pålitliga i allmänhet, och på gott och ont sammanfaller designen med den redan läckta av Huawei P9, så vi har inte alltför många tvivel om det.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 presenterade: här är alla detaljer

Den verkliga punkten för separation mellan de två smartphones är frånvaron av de två kamerorna på baksidan av Huawei P9 Lite, där vi hittar en klassisk kamera tillsammans med LED blixt och vi vet inte om det också finns en laserautofokus.

I den nedre delen har vi två rutnät för högtalare och dörren mikro USB, medan vi på höger sida hittar volymreglaget och strömknappen. Klaffen för SIM den är istället på vänster sida, och i den andra har vi jack ljud, men fingeravtrycksläsare på baksidan, nu ett varumärke för Huawei.

De storlek som visas är 146,8 x 72,5 x 7,6 mm, medan lo skärm det borde vara en 5,2 ”, men andra tekniska detaljer är inte bekräftade, och de som hittills rapporterats av vissa nätbutiker har aldrig helt övertygat oss. Kort sagt, han kommer inte att vara huvudpersonen i evenemanget nästa 6 april, men även kring Huawei P9 Lite finns det mycket nyfikenhet, som P9, särskilt om vi tänker på framgången med den tidigare Huawei P8 Lite. Vi kommer därför att hålla dig informerad om ärendet, och under tiden lämnar vi dig med videor och bilder i fråga.

Relaterade artiklar

Back to top button