Huawei P9 Lite presenterade: kommer det att bli den nya storsäljaren Huawei? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 Lite presenterade: kommer det att bli den nya storsäljaren Huawei? (Foto)

Efter bilderna som rekonstruerats de senaste dagarna har vi äntligen en klarare bild av Huawei P9 Liteen smartphone som, om den kommer att kunna upprepa framgången från den tidigare modellen, förbereder sig för att bli en storsäljare.

Under tiden, låt oss förtydliga det Huawei P9 Lite det är för närvarande bara ett bekvämlighetsnamn, eftersom det inte finns några officiella bekräftelser. Internt kallas smarttelefonen Huawei Venusmen tills motsatsen bevisats kommer vi att indikera det med P9 Lite.

Först av allt, dimensionerna på skärm: alltid 5,2 ”, precis som Huawei P9 ska vara, och alltid med upplösning full HDoch medan vi talar om gemensamma punkter, till och med Bagge bör förbli oförändrad mellan de två modellerna, med 3 GB vardera, och på baksidan hittar vi den alltmer orörliga fingeravtrycksläsare.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 presenterade: dubbel Leica-kamera, fyra versioner, superbatteri och massor av foton

Skillnaderna kommer med processorsom istället kommer att vara av lägre rang, även om vi fortfarande inte känner till den exakta modellen (det talades också om en möjlig Qualcomm), medan kroppen på smarttelefonen inte ska vara helt i metall, vilket vi hittar på Huawei P9.

I slutet, inga dubbla kameror på baksidanmen det visste vi redan.

Av de fyra smartphones som Huawei kunde lansera, P9, P9 “Premium”, P9 Lite och P9max, bara två är praktiskt taget säkra: P9 och P9 Lite. De andra skulle kunna lanseras i tysthet, eller i alla fall bara vara tillgängliga för ett fåtal marknader, men vi har i alla fall fortfarande inte en komplett bild. Som tur är, för lite överraskningar då och då, i en värld som alltid är full av läcka, de gör inte ont. Om du skulle vilja skämma bort dig ytterligare Huawei P9 Lite, kan du ta en titt på galleriet nedan, med de två färger vitt och guld.

Relaterade artiklar

Back to top button