Huawei P9 Lite officiell i Italien för 299 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 Lite officiell i Italien för 299 € (foto)

Förfinad design och avancerade foto- och ljudfunktioner, här är Huawei P9 lite

Den nyfödda i Huawei P9-familjen kombinerar stil och elegans med hög prestanda, för att erbjuda människor en värdefull smartphone till ett konkurrenskraftigt pris

Milano – 6 maj 2016 – Huawei P9 lite, med en elegant design och noggrann uppmärksamhet på detaljer, är den idealiska enheten för personer som är uppmärksamma på stil och teknisk innovation, som älskar att ta högkvalitativa bilder, lyssna på högtrogen musik och dela sina erfarenheter på sociala nätverk snabbt och enkelt.

13 MP-kameran, med ett 28 mm vidvinkelobjektiv och en bred bländare på f/2.0, gör att Huawei P9 lite kan ta högkvalitativa bilder i alla sammanhang, för att bättre uttrycka din kreativitet och fånga de bästa ögonblicken du de lever, både i mycket ljusa och svaga miljöer. Du kan också ta fantastiska bilder även i professionellt läge, genom att manuellt justera alla exponeringsparametrar för detaljerade och iögonfallande bilder.

I en värld där fler och fler människor älskar att bli innehållsskapare och använda sin smartphone för att fånga upplevelserna de lever, för att sedan dela med vänner på sociala nätverk, låter P9 lite dig bättre uttrycka din personlighet och kreativitet: foton kan sparas med olika färgfilter, redigerade med graffiti- eller mosaikeffekter, videor inspelade i time-lapse eller slow motion.

Ljudåtergivningskvaliteten är också utmärkt, jämförbar med den för premium-end-enheter: lågfrekvent ljudprestanda, såväl som volym och ljudkvalitet, är överlägsen den senaste generationens smartphones.

Den smala kroppen med metallkanter, med böjda och eleganta linjer, uppmärksamhet på detaljer, i endast 7,5 mm tjocklek och en 5,2″ Full HD-skärm för en perfekt vy, ger Huawei P9 lite en stil och ett modernt och raffinerat utseende för sanna kosmopoliter men också för fitnessälskare. Faktum är att en hälsoapplikation tar hänsyn till de steg som vidtagits och de relaterade kalorierna som konsumeras, och integreras med dina personliga uppgifter.

Huawei P9 lite, baserat på operativsystemet Android 6.0 berikat med EMUI 4.1, är den idealiska smartphonen även för dig som alltid vill vara uppkopplad och ha funktionalitet och hög prestanda tillgänglig för maximal produktivitet. De små antennerna, gömda i metallkroppen, och den snabba 4G LTE-anslutningen säkerställer större stabilitet och effektivitet för samtal, även i höghastighetsrörelseförhållanden. Batteritiden, från 3000mAh, tillåter en intensiv användning av telefonen även under två dagar.

Genom funktionen Fingerprint Sense 2.0 är det möjligt att låsa upp smarttelefonen på mindre än 0,5 sekunder, så att dina personuppgifter alltid är säkra och skyddade. Fingeravtryckssensorn förenklar också användningen av enheten, vilket gör att du kan ta bilder, svara på samtal, tysta larm, bläddra i bilder i galleriet och snabbt komma åt smartphoneaviseringar.

Relaterade artiklar

Back to top button