Huawei P9 Lite närmar sig: upptäckt i Nederländerna för 315 € i dubbel SIM-version (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 Lite närmar sig: upptäckt i Nederländerna för 315 € i dubbel SIM-version (bild)

Huawei hon glömde att meddela det officiellt, men det betyder inte det Huawei P9 Lite existerar inte. Smarttelefonen har redan upptäckts i Ryssland, och nu har den även kommit till Nederländerna, där en onlineåterförsäljare har inkluderat den i sin prislista för 315,81 €.

De pris i sig har den inget officiellt, och det verkar faktiskt vara en typisk ungefärlig siffra, som mest av en importversion, men detta betyder också att ankomsten av Huawei P9 Lite inte borde vara långt borta, även om vi fortfarande väntar på en officiell press släpps för Italien för att undanröja eventuella tvivel. Det talas också om versionen Dual simmen vi är inte säkra på om detta kommer att vara den huvudsakliga varianten som finns tillgänglig i Europa, eftersom Huawei P9 inte heller borde komma med en dual SIM-kortplats.

LÄS RECENSIONEN: Huawei P9 (foton och video)

Kom ihåg att Huawei P9 Lite, baserat på vad vi har sett hittills, är en 5,2 tum full HD med Kirin 6502/3 GB av Bagge16 GB av internminne expanderbar, kamera 13 megapixel huvudkamera och 8 megapixel sekundär kamera, alla drivs av en batteri 3 000 mAh, som på P9.

Med tanke på den tidigare P8 Lites härlighet kommer vi säkert att hålla ett öga på ankomsten till Italien av denna P9 Lite, men det finns fortfarande inget officiellt, inte ens dess tillkännagivande. Å andra sidan kan du beundra det i hans tre färger tack vare renderingarna nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button