Huawei P9 kommer att gå ut ur vägen för dig, men bara upp till en viss punkt

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P9 kommer att gå ut ur vägen för dig, men bara upp till en viss punkt

En gång i tiden var toppen av sortimentet sådana eftersom de var unika i varje tillverkares linje, men modet förändras och nya trender vill att det ska finnas fler varianter av samma modell. Så om vi å ena sidan kommer att ha många Galaxy S7, verkar Huawei inte vilja bli överträffad, med ben 4 möjliga varianter av Huawei P9-temat.

Dessa fyra modeller har alla en sak gemensamt, eller snarare inte: ingen av dessa skulle gå så långt som QHD-upplösning, vilket Huawei fortfarande anser vara överdrivet. Uppenbarligen var Nexus 6P ett undantag som Google ville ha, men inte av det kinesiska företaget.

Vid sidan av det “normala” Huawei P9vi borde ha det billigaste P9liteoch den mest generösa P9max, lite som det som hände förra året med P8, även om P8max verkar ha betraktats som en separat modell av företaget. Äntligen borde vi ha en Huawei P9 “premium”vars namn fortfarande ska verifieras, men som ska erbjuda en något större skärm än basmodellen (men utan att nå toppen av P9max), plus Bagge (den berömda 6GB?) och mer internminneförutom en dubbel bakre kamera (redan skymtat), inte närvarande i grundmodellen.

LÄS ÄVEN: Bytte Huawei P9 från Geekbench?

Den senare ska i princip vara en förbättrad version av den som introducerades för första gången på Honor 6+, och ska bestå av två sensorer från 12 megapixlarför att tillåta effekter av Återfokusera efterskott, simulera variationer av diafragman och ytterligare effekter som aldrig tidigare setts på Huawei-smarttelefoner.

Förvänta dig inte att se Huawei P9 al Mobile World Congress, eftersom smarttelefonen kommer att presenteras först flera veckor senare. På tal om MWC, men det är där vi kunde se den Surface Book-liknande cabriolet som Huawei skulle arbeta på, en ganska nyfiken enhet som vi fortfarande vet väldigt lite om, men som verkar vara mer konkret än vad vi skulle göra. har tänkt först.

Foto: Getty Image

Relaterade artiklar

Back to top button