Huawei P8 vs Huawei P9, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P8 vs Huawei P9, vår jämförelse (foton och videor)

Jämförelse Huawei P8 – Huawei P9 – Huawei har blivit ett väldigt stort namn i mobilvärlden de senaste åren. Företaget, som redan är enormt för mängden arbete som beställts av stora partners, har legat på toppen av vågen i några år även för de produkter som det säljer under sitt varumärke. Huawei P8 är definitivt emblemet för denna resa. Åtminstone upp till Huawei P9.

Det är därför vi ville lägga in jämförelse Huawei P8 och Huawei P9 i en av våra videor och sedan hjälpa dig att bestämma vilken smartphone som kan vara bäst lämpad för dina behov. Vi analyserade prestandan, den kameror, benchmarks, autonomi och mycket mer. Nedan hittar du vår video, några bilder och några bilder tagna av de två enheterna, så att du själv kan utvärdera kvaliteten på de två kamerorna. I det här sammanhanget står vi faktiskt inför ett steg framåt i Huawei P9, med mer detaljerade bilder, mer verkliga färger, även om med lite förlust av ljusstyrka i situationer med lite ljus.

Uppenbarligen har vi bara analyserat färgkameran (den enda som är jämförbar med den för P9).

Vi rekommenderar då att du även tittar på recensionerna av Huawei P8 och Huawei P9. Här jämförs istället de tekniska databladen.

Video

Relaterade artiklar

Back to top button