Huawei P8 Lite 2017 vs Huawei P9 Lite, jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P8 Lite 2017 vs Huawei P9 Lite, jämförelse (foton och videor)

Trots vad namnet antyder är det inte det P8 Lite den riktiga smarttelefonen att jämföra med den nya P8 Lite 2017, men P9 Lite, med vilken den delar en bra del av hårdvaran och några estetiska val som skulle bekräfta vår hypotes att de nästan är tvillingar.

Valen av design dock är de olika: vi hittar ett dubbelt glas på den senaste smartphonen och istället en metallram (men en gummerad baksida) på den tidigare P9 Lite. De andra hårdvaruskillnaderna kan sedan sammanfattas i kamera Och processor. Den förra har lägre upplösning på P8 Lite 2017, även om den (kanske tack vare mjukvaran) lyckas ta ljusare bilder i svagt ljus. Med idealisk belysning erbjuder dock P9 Lites 13 megapixelkamera större klarhet.

DATABLAD: P8 Lite 2017 vs P9 Lite

Processorn är istället mer uppdaterad i den nya modellen som arbetar med högre frekvens: riktmärkena bekräftar detta, även om hastighetstestet visar ett praktiskt taget noll gap.

Den sista verkliga skillnaden är mjukvaran: Huawei P8 Lite 2017 är faktiskt uppdaterad till Android Nougat och detta är verkligen en stor fördel för dem som vill ha den senaste (eller nästan) Android-versionen direkt.

Relaterade artiklar

Back to top button