Huawei P50 Pro kan få 200x zoom –

Den fotografiska kapaciteten hos smartphones har ökat dramatiskt under de senaste två åren. Inom dessa möjligheter tar zoomen en privilegierad plats då det är ett element som kan vara imponerande för att få muskler och visa upp sig för konkurrenterna. Huawei var ett av de företag som lade mest vikt vid skalning men inget slår vad nästa P50 Pro kan ha.

För att uppnå en hög zoomkapacitet, stoltserar tillverkare med teleobjektiv. Huawei var det första företaget att bryta skalningsbarriärerna med periskopteknik, som såg dagens ljus i P2019 Pro ’30. Denna terminal var också den första att erbjuder 5z optisk zoom och 50x digital zoom. Detta gjorde det möjligt för användare att ta bilder av månen som aldrig förr med smartphones, samtidigt som integritetstvister återigen räddades.

Galen zoom

En läcka från det kinesiska sociala nätverket Weibo sammanställd av Huawei Central har avslöjat ny information om vad man kan förvänta sig av Huawei P50 Pro. Mest imponerande är bekräftelsen på att terminalen kommer att sätta zoomfältet högre än någonsin. Källan hävdar att Leicas bakre lins kommer att likna den hos Mate 40. , näsa kikare zoom upp till 200x.

Huawei P50 Pro koncept

Digitala skalningsmöjligheter nämns inte, men om Huawei vill uppnå den typen av kraft så är det måste stödjas av optisk zoom utöver vad som hittills har setts … Det är värdelöst att ha en zoom med denna kraft om resultaten inte åtföljs. För tillfället finns det ingen telefon på marknaden med sådana skalningsmöjligheter.

Utöver zoomen anges att P50 Pro ska ha uppdateringshastighet 120 Hz, det vi hittills bara sett i Nova 8 Pro, utan några terminaler i Mate- eller P-serien, har ännu inte nått dessa höjder. Källan avslöjar även andra detaljer som en möjlig 66W belastning och att terminalen kommer med EMUI 11 och inte HarmonyOS 2.0).

Tillräckligt för Europa?

Huawei P50 Pro och dess enorma hårdvarukapacitet kanske inte räcker för att lyfta Huawei ur den europeiska träsk. USA:s veto har inte hävts, och det finns inget att misstänka att det kommer att bli så inom en snar framtid. Med tanke på problemen han redan har ställts inför med Mate 30, P40 och så nästan inga modeller från andra familjer kom (med undantag för specifika terminaler som P Smart 2021) uppstår frågan om hur lämpligt det är att distribuera och sjösätta ett annat fartyg. flaggskepp i väst, där varumärkesimage och försäljning har drabbats hårt.

Källa> Huawei Central

Relaterade artiklar

Back to top button