Huawei P40 utan slöjor: här är det i de första levande bilderna (foton) (uppdaterad med nya bilder)

Nästa topp i sortimentet som kommer att bryta in på den globala smarttelefonmarknaden är Huawei, de enheter som kommer att ingå i P40-serien. Under de senaste timmarna har deras första livebilder läckt ut online.

Bilderna du ser i galleriet i slutet av artikeln sprids av Digitala trender och skulle skildra Huawei P40: det är en prototyp och för dölja enhetens karaktär varumärkena Huawei Och Leica har ersatts med Polarie Och Blinka. Bilderna visar oss en enhet som i sidled presenterar i fysiska knappar ström och för volymen en port USB Type-C men inte domkraften för hörlurar. Senare ser vi en trippel kamera arrangerad vertikalt, flankerad av en fjärde sensor Till F och LED-lampan blinkar.

Bilder inte visa oss fingeravtryckssensor digital, och detta antyder att hårdvarukomponenten kommer att integreras direkt under displayen. Bilderna visar inte fronten.

Enligt Gizmochina enheten som visas på bilderna skulle vara Pro-versionen av Huawei P40, faktiskt enligt i rykte hittills läckt på nätet förväntas Huawei P40 ha en trippel bakre kamera. där Bekräftelse vi kommer att ha det efter den officiella presentationen den 26 mars.

Vi har uppdaterat galleriet med nya bilder live läckt på Huawei P40. De nya skotten de lägger inte till andra detaljer till vad vi har sagt tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button