Huawei P30 och P30 Pro får en ny programuppdatering som möjliggör videoinspelningsläget Dual-View –

Under den officiella presentationen i Paris av Huawei P30 och P30 Pro, utnyttjade han att visa en slående funktion som heter Dual-View som gjorde det möjligt för oss att spela in en video som fotograferade scenen med två kameror samtidigt.

Tyvärr skulle den funktionen inte vara tillgänglig just nu och kommer med en programuppdatering. Den uppdateringen har dock äntligen kommit, vilket möjliggör den efterlängtade funktionen för vissa.

Genom ett pressmeddelande meddelar Huawei Chile att programuppdateringen som B153 redan har släppts för alla P30 och P30 Pro som har marknadsförts fritt (inte via en operatör).

Denna uppdatering möjliggör Dual-View videoinspelningsläge, vilket gör att Huawei P30 och P30 Pro kan fånga scenen med två kameror samtidigt, för att få två olika perspektiv samtidigt.

Till exempel får du en fullständig bild av en scen medan du tar en närbild av ett motiv, allt detta görs direkt på video, och bäst av allt kan zoomnivån justeras på plats.

För att använda den här funktionen måste du bara aktivera kameran, gå till avsnittet som säger “Mer” och där väljer du funktionen som heter Dual-View.

Via pressmeddelande – Huawei Chile

Relaterade artiklar

Back to top button