Huawei P30 med EMUI 10 får en ny uppdatering med förbättringar

de Huawei P30 och P30 Pro De är de första terminalerna i det kinesiska företaget som får EMUI 10 med Android 10, den senaste versionen av Huaweis anpassningsskikt och den senaste versionen av Googles operativsystem (med appar och tjänster ingår). Båda terminalerna har funnits med Android 10 på ett tag och många användare har redan uppdaterat. Nu kommer en ny uppdatering till dessa modeller, men med buggfixar och förbättringar som har upptäckts i EMUI 10.

Den nya versionen har EMUI-nummer 9.1.0.226. Vikten varierar beroende på land, eftersom det i vissa fall läggs till lösningar i applikationer eller tjänster som andra Huawei-telefoner inte har. I alla fall överstiger den inte mer än GB. Det finns två förbättringar som korrigeras. Främst relaterad till kameran, och det är att stabiliteten optimeras när man tar bilder och spelar in videor, så nu kan vi få tydligare bilder med kameran på denna terminal. Naturligtvis förväntas inga större förändringar i bildkvaliteten. Utöver detta förbättras kvaliteten på Bluetooth-ljud i olika scenarier.

Uppdateringen är redan tillgänglig för nedladdning på utvalda marknader. Det kommer att visas på ett förskjutet sätt, så det kanske inte finns tillgängligt i din terminal än. I vilket fall som helst kan du kontrollera det genom att gå till Inställningar> System och uppdateringar> Programuppdatering. Du måste ha EMUI 10 för att få den här uppdateringen. Om du inte har installerat den här versionen är det bäst att uppdatera. Oroa dig inte för Googles applikationer och tjänster, eftersom de fortsätter att visas och allt fungerar som tidigare.

Via: Huawei Central.

Relaterade artiklar

Back to top button