Huawei P20 vs P20 Pro vs P20 Lite, jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 vs P20 Pro vs P20 Lite, jämförelse (foton och videor)

Vi lovade dig för länge sedan jämförelsen av hela Huawei P20-familjen. I väntan på slutsatserna har Huawei i år gjort ett fantastiskt jobb med att differentiera de tre produkterna i olika prisklasser och med egenskaper som är tillräckligt olika för att motivera existensen av varje variant. Det var faktiskt inte självklart att detta skulle hända, även med tanke på att “icke-Pro”-varianten ofta bara är en version för dem som inte har råd med Pro (eller nästan) en.

Men låt oss börja från basen. Huawei P20 Lite det är faktiskt den billigaste smartphonen, cirka 329 € vid den tidpunkt vi pratar, men inte nödvändigtvis mindre värd att uppmärksammas. Det är en konkret smartphone, som vi har sett i recensionen, som jämfört med de två äldre bröderna lägger till utbyggbart minne, FM-radio och ljudjack för hörlurar. Definitivt inte lite.

P20 Och P20 Probetala tillbaka slutanvändaren med en mycket bättre byggkvalitet och kameror, och motiverar därmed till stor del det mycket högre priset.

Även mellan de två topp prisskillnaden är dock motiverad enligt vår mening. Detta för att de som spenderar ännu mer verkligen vill ha det bästa och i det här fallet har vi motstånd mot vatten och damm enligt det IP67 standarddet största batteriet, skärmen inom teknik AMOLED, 40 megapixelkameran, den infraröda porten och 6 GB RAM. Som du kommer att se i videon garanterar i synnerhet denna hårdvarudifferens P20 Pro maximal prestanda.

Även kamerorna är upp till den enda prisklassen, förbättras på ett mycket viktigt sätt från smartphone till smartphone, men utan att få oss att ångra den överlägsna modellen för mycket, erbjuder i alla fall en bra kvalitet. Dito för batterierna. Den startar från 3000 mAh och kommer till 4000 mAh av P20 Pro, men du kommer inte att behöva hantera nedslående smartphones när det gäller autonomi.

Slutligen, priserna: € 369, € 679 och € 899, som i skrivande stund blir på Amazon 329 €, 529 € Och 745 €.

Som de sa får var och en i sitt sortiment en mycket specifik betydelse och om du har råd med den avancerade smartphonen rekommenderas en extra kostnad på cirka 200 €.

Relaterade artiklar

Back to top button