Huawei P20 visas på GeekBench: får mycket lägre poäng än Galaxy S9 och Xperia XZ2 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 visas på GeekBench: får mycket lägre poäng än Galaxy S9 och Xperia XZ2 (foto)

Det är mindre än två veckor till den officiella presentationen av nya Huawei P20, men de är tillräckligt bra för att fortfarande ge röst åt de många ryktena om den här enheten. Den sista i kronologisk ordning är i förhållande till en ny riktmärke dök upp på GeekBenchsom skulle jämföra prestandan för den nya Huawei-modellen med några av de främsta rivalerna i Android-världen.

SoC Kirin 970 som skulle utrustas på P20 får 1 878 poäng i enkärnig test e 6.699 poäng i den flerkärniga. Inte exceptionella resultat, kanske också straffade av “solarna” 4 GB RAM-minne av denna modell med kodnamn EML-L29.

Även om det är en ojämlik jämförelsemed tanke på att P20 ännu inte har gjorts officiell och kan montera en icke-definitiv mjukvara, är dessa poäng lägre (och inte lite) för de helt nya Samsung Galaxy S9 och Sony Xperia XZ2, båda drivna av Snapdragon 845men de är perfekt i linje med Huawei Mate 10, en enhet som delar samma SoC Kirin 970, och det här är ännu en Bekräftelse relaterad till P20-hårdvaran.

Den goda nyheten är att P20-huvudpersonen i dessa tester är utrustad medsenaste versionen av den gröna roboten, Android 8.1 Oreo, och detta kan vara det integrerade systemet sedan lanseringen.

För att ta reda på sanningen om detta och de andra detaljerna relaterade till Huaweis nya toppsortiment återstår bara att vänta på officiell presentation av den kommande 27 mars, men som nämnts kommer detta definitivt inte att vara de sista ryktena innan tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button