Huawei P20 skulle kunna utrustas redan vid lanseringen med Android 8.1 och EMUI 8.1

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 skulle kunna utrustas redan vid lanseringen med Android 8.1 och EMUI 8.1

För några dagar sedan satte Huawei äntligen slut på förvirringen om namnet på sin nästa flaggskeppssmartphone, och tillkännagav officiellt att den kommer att presentera P20 och P20 Plus (utöver mellanklassen P20 Lite). 27 mars, under en händelse tillägnad Paris. Till och med mer än en och en halv månad skiljer oss från presentationen och det finns fortfarande många pusselbitar att matcha. Den som gäller vald Android-version dock kan den redan ha hittat sin plats.

Faktum är att kollegor från XDA-utvecklare de lyckades hitta den påstådda sista firmware experimentell av P20, på FunkyHuawei.club-portalen. Det är inte första gången som Huaweis mjukvarusupportsajt har läckt värdefull information i framtidens toppklass. Därifrån började faktiskt de första ryktena om en eventuell adoption av den ökända hack iPhone X-stil, för minst en mellan P20 och P20 Plus. Den senaste indiskretionen pekar istället fingret mot Android 8.1den allra senaste tillgängliga versionen.

Android skulle anpassas viaEMUI i version 8.1låt oss föreställa oss därför med massor av ny programvara jämfört med tidigare, tack vare kombinationen av den nya versionen av Android och Huawei-anpassning. Just Android 8.1 kan vara avgörande för förfiningen avartificiell intelligenshuvudperson i SoC Kirin 970 tack vare en chip hängivna och dra nytta av det nya Neural Networks API av Google. Dessutom kommer det, som alla inbyggda Oreo-smarttelefoner, att finnas stöd för Project Treble, som lovar att revolutionera hanteringen av framtida systemuppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button