Huawei P20 Pro säljs med tåg: i Västeuropa är det den mest sålda toppen i Huawei-sortimentet någonsin!

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro säljs med tåg: i Västeuropa är det den mest sålda toppen i Huawei-sortimentet någonsin!

Att Huawei har dragit en topp i sortimentet med allt ur hatten är ett faktum, och det försäljning tydligen bevisar de det. Enligt Huawei i sig har faktiskt P20 Pro redan blivit hans bästsäljande topp i sortimentet alltid inneVästeuropa.

Huawei P20 Pro har bara varit tillgänglig i några veckor i vårt land, men redan under denna period uppgår försäljningen till 316 % än vad som märktes förra året av P10 Plus. Vi har inte de officiella siffrorna, men detta är verkligen en betydande siffra, med tanke på att Huawei är ett av de bästa företagen vad gäller försäljningssiffror.

Med hänsyn till hela familjen (P20, P20 Pro och P20 Lite), låter Huawei oss veta att majoriteten av försäljningen har koncentrerats till Storbritannien, Tyskland och Frankrike, medan Google Trender visar hur “P20-serien är en av de mest eftertraktade i Västeuropa”, särskilt Spanien, Italien och Tyskland.

Relaterade artiklar

Back to top button