Huawei P20 Pro: riktmärkena

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro: riktmärkena

DE riktmärke har alltid varit grunden för varje recension av smartphones med självrespekt. Inte för att de ovedersägligt uttrycker godheten hos en produkt, utan snarare för att de är en integrerad del av idén med själva recensionen. Denna integration kom till när benchmarks var ett bra sätt att mäta en telefons prestanda. Ju mer kraftfull den var, desto bättre fungerade den.

Men nu har de säkert tagit på sig en annan, nästan konkurrenskraftig roll. Vi har väldigt kraftfulla smartphones till hands med samma mängd RAM som våra datorer och högre upplösningar än många TV-apparater. Att mäta kraft med ett nummer är ofta nästan bara en stilövning. Men ska vi sluta för det?

Vi vill därför försöka separera de två sakerna och skapa specifika artiklar där man kan samla in benchmarkdata för de mest intressanta smartphones. Låt oss börja idag med Huawei P20 Pro och de två riktmärken du bad om i vår grupp. Utvalda riktmärken är endast AnTuTu Och Geekbenchmen vi kan komma att öka i framtiden baserat på ditt intresse.

Båda testerna utfördes med telefonen inte uttröttad och med CPU:n vid “minsta” temperatur.

Testad mjukvaruversion: CLT-L29 8.1.0.106 (SP9C432)

Relaterade artiklar

Back to top button