Huawei P20 Pro känner spänningen med böjtestet (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro känner spänningen med böjtestet (video)

Huawei P20 Pro har utsatts för de vanliga uthållighetstesterna av youtubern Zack, från JerryRigEverything-kanalen, och det blev inte helt fläckfritt. Även om frontglas börja repa på nivå 6 av Mohs skalasom Gorilla Glass skulle göra, Huawei indikerar det inte som sådant, och det är faktiskt troligt att det inte är det, åtminstone inte helt.

Varför säger vi detta? Varför böjtest är tillräckligt dödlig för P20 Pro, som inte bokstavligen går sönder i två delar, men ändå slutar med en glas spruckit på flera ställen. Ursprunget till skadan verkar vara en av de repor som orsakats på glaset i skrapprov, men sedan har många andra smartphones gått igenom samma tester utan att gå sönder på detta sätt. Det kunde naturligtvis ha varit en slump, men “sprickan” syns tydligt och vecket som smarttelefonen tar under spänning är ganska tydligt.

En annan liten brist är bränntestmed AMOLED-skärmen som förblir bränd, med en liten vit fläck tydligt synlig även när skärmen är avstängd.

Å andra sidan är resten av konstruktionen bra, med metallram, öronkapsel stadigt på plats och fingeravtrycksläsare säker från repor. Detta och mer, i följande video.

Relaterade artiklar

Back to top button